skip to Main Content
Houten Rolluiken

Houten rolluiken

Op zoek naar stijlvolle rolluiken

Heeft u een prachtig huis in Houten en wilt u uw woning graag goed beschermen, maar wel op een stijlvolle manier? Schaf dan mooie, praktische en stijlvolle rolluiken aan. In dit blog vertellen wij u meer over wat de voordelen van rolluiken zijn, zodat u zeker weet dat het aanschaffen van uw gekozen rolluiken de juiste keuze is.

Verschillen tussen goede rolluiken

Kies altijd rolluiken uit die bij uw smaak en wensen passen. U kunt rolluiken in twee varianten vinden: de elektrische rolluiken en de handmatig bedienbare rolluiken. Wij vertellen u graag wat het verschil tussen beide soorten rolluiken is.

De elektrische rolluiken

Houdt u van een luxe levensstijl? Dan zijn de elektrische rolluiken iets voor u! Het grote voordeel van elektrische rolluiken is dat u via een knop makkelijk de rolluiken kunt openen of sluiten. Vindt u het fijn om ‘s nachts in het donker te kunnen slapen en in de ochtend gewekt te worden door de zon? Met de elektrische rolluiken kunt u dit helemaal zelf instellen.

De handmatig bedienbare rolluiken

Naast dat handmatig bedienbare rolluiken goedkoper zijn dan elektrische rolluiken, gaan deze rolluiken ook langer mee. Dankzij de eenvoud van de techniek zult u amper last hebben van problemen. Wanneer een elektrische rolluik problemen heeft moet er al gauw een monteur bij geroepen worden. Bij een handmatig bedienbaar rolluik is dit vaak makkelijk zelf op te lossen.

De voordelen van rolluiken

Bent u nog aan het twijfelen tussen gordijnen of rolluiken? Wij hebben een lijst voor u samengesteld met de handige voordelen van rolluiken in Houten:

  • Rolluiken verduisteren tot wel 100%
  • Rolluiken zorgen in de zomer voor koeling in huis
  • Rolluiken zorgen er in de winter voor dat de warmte binnen blijft
  • Rolluiken beschermen u en uw huis tegen inbrekers

Meer weten over rolluiken in Houten?

Heeft u interesse in rolluiken of wilt u graag meer weten over dit product? Wij vertellen u graag meer over de verschillen en voordelen van elektrische en handmatige rolluiken. Laat uw vragen achter op deze website en wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Back To Top