skip to Main Content

Maak kennis met The Project Network

The Project Network is eigenlijk gestart vanuit een algemeen probleem. De oprichters merkten zelf dat zij persoonlijk verschillende interesses hadden en dat ze zich hier meer in wilden verdiepen. Het kostte ze echter zo verschrikkelijk veel tijd om vele websites te moeten bezoeken. Dus zijn de drie oprichters met elkaar om de tafel gaan zitten en zijn zo tot de conclusie gekomen dat er een site ontbrak op het wereldwijde web. The Project Network.

Kennis is macht gecombineerd met tijd is geld

The Project Network is gebaseerd op de gezegdes “kennis is macht” en “tijd is geld”. Wij geloven in deze gezegdes omdat kennis en scholing twee van de belangrijkste dingen zijn in het leven. Daarnaast vinden wij dat tijd erg kostbaar is. Hoe sneller iemand namelijk zijn zaken voor elkaar heeft, hoe goedkoper. Wil iemand bijvoorbeeld onder werktijd zich snel verder verdiepen in een onderwerp, maar niet te lang afgeleid zijn van zijn of haar werk? Dan komt The Project Network van pas. Want: kennis en macht is tijd en geld.

Het delen van dezelfde interesses

Vervolgens is er gekeken naar de interesses van de oprichters. Deze liepen vrij uiteen, waarom het in het begin vrij moeilijk ging om de brede interesses in te kaderen. Uiteindelijk hebben wij een lijst opgesteld met de meest actuele en interessante onderwerpen, zoals Financieel, Huis en Tuin, Elektronica en TV. Onder deze kopjes zijn de opdrachtgevers kennis gaan delen door blogs en andere relevante content te uploaden.

Deel uw kennis met ons en benader ons vandaag nog

Spreekt ons verhaal u ook erg aan en staat u te popelen om uw kennis bijvoorbeeld als bedrijf met ons te delen? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag samen de mogelijkheden over het plaatsen van uw content. U kunt ons benaderen door een mailtje te sturen naar [email protected]. We zijn benieuwd naar welke kennis u met ons wenst te delen!

Back To Top