skip to Main Content
Pijnloze Ontharing

Pijnloze ontharing

Nooit meer scheren

U heeft onderhand wel genoeg van het scheren van uw benen, maar waxen en epileren vindt u te pijnlijk. Zoekt u een pijnloze manier om uw benen of andere lichaamsdelen definitief te ontharen? Kies dan voor een laserbehandeling. Deze richt zich op de haarwortel. Met een laserstraal worden de haarzakjes vernietigd. Zo kunnen er geen haren meer teruggroeien. Met laserontharing is ongewenste haargroei verleden tijd. U kunt zorgeloos uw huid tonen, zonder bang te zijn dat haren uw lichaam ontsieren. Dit kunt u eenvoudig en zonder pijn bereiken. Wilt u weten hoe? Lees dan snel verder.

Pijnloze laserbehandeling met koelsysteem

Diverse laserklinieken werken met een laser met koelsysteem. Hierdoor is de laserbehandeling pijnloos. Met het speciale koelsysteem wordt uw huid tijdens de behandeling gekoeld, voordat de laser op het haarzakje gericht wordt. Hierdoor merkt u haast niets van de warmte van de laserstraal en is uw behandeling pijnloos. Dit geldt voor elk type huid. U hoeft dus niet te vrezen dat uw huid niet geschikt is. Ook u kunt uw benen of andere lichaamsdelen pijnloos laten ontharen.

Voordelen van een laserbehandeling

Wanneer u kiest voor een laserbehandeling met koelsysteem om uw ongewenste haren definitief te verwijderen, dan weet u zeker dat deze u de volgende voordelen biedt:

  • Pijnloze behandeling
  • Met koelsysteem
  • Definitieve ontharing
  • Veilig
  • Voor elk huidtype

Ga naar een professionele ontharingskliniek

Wilt u ook uw benen of andere lichaamsdelen pijnloos laten ontharen? Ga dan naar een professionele kliniek waar ze pijnloze ontharing aanbieden. Daar geven goed opgeleide medewerkers u bovendien professioneel advies over de behandeling van uw huid. U hoeft nooit meer tijd te besteden aan ontharing, want ontharing met een laser is blijvend. Heeft u al eens een laserbehandeling voor definitieve ontharing ondergaan? Laat het weten via het contactformulier.

Back To Top