skip to Main Content
Redenen Om Te Kiezen Voor Stucwerk

Redenen om te kiezen voor stucwerk

Is stucwerk wat voor u?

Er bestaan verschillende redenen om te kiezen voor stucwerk in uw woning. Stucwerk levert een strakke, gladde afwerking op van uw muren en plafonds. Het werkt egaliserend. Stucwerk is in verschillende situaties toe te passen. Bent u uitgekeken op uw wanden en plafonds en wilt u iets nieuws? Bent u verhuisd en moeten de muren en plafonds van uw nieuwe woning nog worden afgewerkt? In iedere situatie kan een ervaren stukadoor ervoor zorgen dat u van uw ruwe wanden afkomt. In dit blog vertellen wij u alles over stucwerk, zodat u kunt bepalen of stucwerk iets voor u is.

De mogelijkheden van stucwerk

Stucwerk heeft veel mogelijkheden. U kan de binnenkant van uw woning stucen. In dit geval wordt er stucwerk op uw muren en plafonds aangebracht. Ook is het mogelijk om buiten uw woning te stucen door stucwerk toe te passen op uw gevels. Oneffenheden, scheuren of gaatjes werkt u hierdoor weg. Uw woning ziet er niet alleen beter uit, stucwerk verbetert ook de stabiliteit. Dit is bevorderlijk de veiligheid.

Stucwerk als voorbewerking

Stucwerk is ook te gebruiken als voorbewerking. Over stucwerk is heen te sauzen, behangen, verven of sierpleister te plaatsen. Twijfelt u of stucwerk de wandafwerking van uw wensen is? Het is dus mogelijk om stucwerk te combineren met andere wandafwerkingen. De gladde egale, strakke muren vormen een goede basis.

Alle voordelen van stucwerk op een rij

Stucwerk laat u zorgeloos genieten van de wanden en plafonds in uw woning. U creëert een moderne uitstraling en uw woning komt er weer als nieuw uit te zien. Wij zetten alle voordelen van stucwerk voor u op een rij:

  • Stucwerk is brandvertragend
  • Stucwerk werkt waardeverhogend voor woningen en bedrijfspanden
  • Stucwerk zorgt voor een betere lichtverdeling over de ruimte
  • Stucwerk werkt vochtregulerend
  • Stucwerk vormt de perfecte basis voor sauswerk en behang

Heeft u een keuze gemaakt?

Bent u er al uit of stucwerk iets voor u is? Laat stucwerk altijd door een ervaren stukadoor aan brengen voor de beste kwaliteit stucwerk. Ook raden wij het aan om bij een stukadoorsbedrijf te vragen naar de mogelijkheden van stucwerk voor uw woning, zodat u altijd tevreden bent over de plafond- en wandafwerking.

Deel uw stucwerk ervaringen met ons door contact op te nemen.

Back To Top