skip to Main Content

Tanden bleken, zo werkt dat

Bent u onzeker over uw tanden? En wilt u graag uw glimlach weer terug? Laat uw tanden bleken in Zaandam! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen. Wanneer u vaker durft te lachen, geeft dat uw leven een nieuwe impuls. Bleken wordt al jaren succesvol toegepast bij tanden en kiezen die verkleurd zijn. In dit blog van The Project Network vertellen wij u meer over deze behandeling. Daarnaast geven wij u meer informatie over waar een goede tandarts aan voldoet.

Tanden bleken? Hier moet u op letten

Wilt u uw tanden laten bleken in Zaandam? Zorg er dan voor dat u de juiste tandarts kiest. Het bleken van uw tanden moet allereerst altijd gebeuren onder begeleiding van een tandarts. Zij maken gebruik van producten die zeer effectief zijn en enkel door tandartsen gebruikt mogen worden. Een goede behandeling is pijnloos en zorgt voor een stralende glimlach waar u tot wel 3 jaar van kunt genieten.

De behandeling

Voor het bleken van de tanden kunnen verschillende behandelingen worden ingezet door de tandarts. Welke behandeling wordt toegepast, hangt onder andere af van hoeveel tinten verbetering u wenst. Bespreek met de tandarts uw wensen en kijk welke behandeling het best aansluit hierbij. Voor een langdurig resultaat van 2 tot 3 jaar en een verbetering van 8 tot 9 tinten lichter bent u uiteraard meer kwijt dan wanneer u een resultaat van 6 maanden en een verbetering van 4 tot 5 tinten wenst.

Neem contact met ons op

Heeft u voldoende informatie gekregen over het bleken van tanden of heeft u nog vragen over dit onderwerp? Stel ze ons gerust! Wij denken graag met u mee en brengen u eventueel in contact met een tandarts die specialist is in tanden bleken in Zaandam en omgeving. Wij hopen dat u nog veel plezier heeft van uw stralend witte tanden.

Back To Top