skip to Main Content
Zo Bereid Je Je Kind Voor Op De Schoolfoto In Pijnacker!

Zo bereid je je kind voor op de schoolfoto in Pijnacker!

Tijd voor de schoolfoto

Komt de fotograaf in Pijnacker weer langs voor het maken van een schoolfoto van je kind? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat hij of zij er leuk op staat! Helaas is dit wel makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom geven wij een aantal handige tips waarmee jij je kinderen voor kunt bereiden op de schoolfoto in Pijnacker!

De juiste kleren

De eerste stap is het kiezen van de juiste kleren voor je kind. Hierbij moet je letten op een aantal factoren:

  • Kies niet voor effen zwarte of witte kleding. Dan wordt het contrast met de achtergrond te groot. Een vrolijk kleurtje staat veel mooier op de schoolfoto.
  • Vermijd drukke prints. Dat komt er namelijk weer veel te rommelig uit te zien. Een klein motiefje kan echter wel.
  • Zorg ervoor dat je kind zich comfortabel voelt in de kleding. Anders kan het voor hem of haar moeilijk zijn om er leuk bij te zitten op de foto.
  • Ook al wordt de schoolfoto meestal aan het begin van de dag gemaakt, kies voor kleding die ook nog leuk zit wanneer je kind gespeeld heeft.
  • Geef je kind geen eten of drinken mee waarmee makkelijk vlekken veroorzaakt kunnen worden. Bewaar die lekker sappige peer voor de volgende dag!

Als je haar maar goed zit

Ook het haar moet er natuurlijk leuk uitzien wanneer de fotograaf in Pijnacker langs komt. Staartjes, vlechtjes, bloemetjes en speldjes, het ziet er allemaal lekker vrolijk uit op de foto! Wanneer het gaat om schoolfotografie is het echter wel zo dat de foto (natuurlijk) van voren genomen wordt. Een paardenstaart is dan niet terug te zien op de foto. Ook klipjes en andere versieringen die achter in het haar zitten zijn niet terug te zien. Kies daarom voor los haar, het haar half los en half vast, of een schuine staart. Net als bij de kleding is het ook belangrijk dat het haar goed blijft zitten, ook wanneer je kind al gespeeld heeft.

Professionele schoolfotografie in Pijnacker

De voorbereidingen die je zelf treft zijn natuurlijk nog maar het halve werk. Een goede fotograaf maakt van de schoolfoto in Pijnacker pas echt een kunstwerk! Kinderen vinden het namelijk niet altijd even leuk om stil te blijven zitten, maar een goede fotograaf weet precies hoe hij of zij hiermee om moet gaan. Wanneer de school de juiste fotograaf in Pijnacker gevonden heeft, komen die foto’s er ongetwijfeld super leuk uit te zien!

Geef een reactie

Back To Top