skip to Main Content
2 Strategieën Voor Vastgoed Investeren: Zo Verdient U Geld!

2 strategieën voor vastgoed investeren: zo verdient u geld!

2 strategieën voor vastgoed investeren: zo verdient u geld!

Geld verdienen met vastgoedinvestering

Hoe worden rijke mensen rijk? Het antwoord op deze vragen is voor veel rijke mensen hetzelfde: investeren in vastgoed. Op die manier kan echt ontzettend veel geld verdient worden. Maar hoe begint u met het investeren in vastgoed? En hoe kunt u er ook daadwerkelijk geld mee verdienen? Er zijn verschillende manieren waarop startende beleggers kunnen investeren in vastgoed. Door vastgoed crowdfunding bijvoorbeeld. In dit blog vertellen we over twee strategieën voor vastgoed investeren, om u op financieel vlak een boost te geven.

Investeren voor de cashflow

De eerste strategie is om te investeren voor de cashflow. Heel simpel gezegd betekent cashflow de balans tussen het geld dat binnenkomt, en het geld dat er weer uitgaat. Het woord wordt ook wel gebruikt om de periodieke inkomsten die u binnenkrijgt, zonder dat u er iets voor hoeft te doen, te beschrijven. Wat betreft investeren zou dit betekenen dat u periodiek een bedrag krijgt voor uw investering. Dit is het geval bij crowdfunding. Dan investeert u voor een bepaald bedrag in een pand, en krijgt u er periodiek geld voor terug. Het gebouw wordt namelijk verhuurd, bijvoorbeeld als woning of zorgvastgoed. Daar krijgt u een bepaald (maandelijks of ander periodiek) bedrag voor terug.

Geld verdienen door waardestijging

De tweede strategie om geld te verdienen door middel van investeringen, is door de waardestijging. Dit is een zekere manier van investeren, maar het vergt wel wat geduld. Het grootste deel van de tijd stijgt de waarde van een pand. Het komt minder voor dat de waarde daalt. Dit betekent echter niet dat u de woning na een paar weken alweer kunt verkopen. Als een investering enkele jaren in waarde daalt, spreken we over volatiliteit. De volatiliteit van vastgoed is heel erg laag, wat betekent dat het op een gegeven moment wel weer gaat stijgen. Hier moet u dus wel geduld voor hebben.

Geef een reactie

Back To Top