skip to Main Content
Vriescel Kopen Voor Nieuwe Onderneming

Vriescel kopen voor nieuwe onderneming

Waar let u op bij een nieuwe vriescel kopen?

Gaat u een nieuwe horecazaak openen? Of begint u een andere onderneming waar u met verse producten gaat werken? Dan is een nieuwe vriescel onmisbaar om de kwaliteit van uw producten te waarborgen. Lees daarom hier waar u op moet letten wanneer u een vriescel gaat kopen voor een nieuwe onderneming.

Keuze uit verschillende vriescel modellen

Gaat u voor uw nieuwe onderneming een vriescel kopen? Dan heeft u de keuze uit diverse maten en modellen. Er zijn bijvoorbeeld split-vriessystemen of insteek vriesunits. En er zijn speciale snelvriescellen, waarmee u zelf warme producten snel kunt invriezen. Gaat u in uw nieuwe onderneming werken met producten die u eerst wilt koelen en daarna pas invriezen? Bespaar dan op ruimte door te kiezen voor een koel- en vriescel combinatie. Bovendien kunt u ook nog kiezen uit een vriescel met een ruit of met glazen of brandwerende wanden. Wilt u liever een roldeur, schuifdeur of ander systeem? Zo ziet u maar: er zijn heel wat keuzes te maken wanneer u een vriescel gaat kopen.

Hoeveel ruimte heeft u?

U wilt de ruimte in uw nieuwe onderneming natuurlijk zo efficiënt mogelijk gebruiken. Denk daarom goed na over de plaatsing van de vriescel. Een vriescel op maat is een grotere investering dan een standaard model. Maar met een vriescel op maat kunt u wel optimaal gebruik maken van de ruimte. Zo kan de vriescel in een afwijkende hoek staan of bij een schuin aflopende wand.

Vriescel laten installeren

Een vriescel voor ondernemers moet aan verschillende veiligheidsvoorschriften voldoen. Kies er daarom altijd voor om de vriescel te laten installeren door een specialist. Wilt u zeker weten dat u in uw nieuwe onderneming een hoogwaardige vriescel mét keurmerk heeft? Dan kunt u een vriescel kopen bij KoelcelVriescel.nl.

Uw ervaringen?

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen bij het kopen van een koel- of vriescel. Wilt u die met ons delen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op onze website.

Geef een reactie

Back To Top