skip to Main Content
De Gietvloer In Scholen

De gietvloer in scholen

De gietvloer in scholen

Is een gietvloer een logische keuze voor een school? Een schoolgebouw moet handig, veilig en schoon zijn. Omdat hier veel kinderen over de vloer komen, is de vloer binnen de kortste keren vervuild. Hygiëne is van groot belang op scholen en daarom moeten de vloeren ook makkelijk schoon te maken zijn. Tapijt is bijvoorbeeld uit den boze, vuil gaat hier makkelijk inzitten en dat is lastig te reinigen. Gelukkig is een gietvloer de ideale keuze! Wij vertellen jou hier graag meer over.

Hygiëne en duurzaamheid

Gietvloeren worden veel ingezet in gebouwen waar veel mensen leven of werken. De reden waarom deze vloer zo ideaal is, is omdat gietvloeren naadloos zijn. Dit houdt in dat vuil zich niet in de naden kan gaan verstoppen. Het vuil is dus makkelijk en snel te verwijderen. Naast dat een gietvloer snel schoon te maken is, is het ook uiterst duurzaam en gaat het zeer lang mee.

Voordelen van een gietvloer

Je kunt een gietvloer laten zetten wanneer de oude vloer vervangen moet worden. Door de gietvloeren per ruimte te laten leggen, kan de school gewoon open blijven. Welke type gietvloer dan het beste is? Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen uit epoxy of PU gietvloeren. De voordelen van beide voor jou op een rijtje:

  • Onderhoudsvriendelijk, stofvrij en gemakkelijk te reinigen
  • Zeer slijtvast
  • Oplosmiddelvrij
  • Leverbaar in diverse kleuren en designs
  • Antislip
  • Naadloos en poriënvrij
  • Hygiënisch

Gietvloer in scholen width=

Meer weten over gietvloeren voor scholen?

Lijkt jou een gietvloer ideaal voor in jouw school, maar wil je graag weten of de vloer goed te onderhouden is? Wij zeggen ja! Doordat een gietvloer naadloos en poriënvrij is, kun je de vloer makkelijk onderhouden. Je kunt de meeste schoonmaakmiddelen gewoon gebruiken. Heb je hier specifieke vragen over? Twijfel dan niet langer en vraag het ons direct via dit contactformulier.

Back To Top