skip to Main Content
Waarom Kiezen Voor Een Gietvloer In Je Kantine

Waarom kiezen voor een gietvloer in je kantine

Kantinevloer kiezen: waar begin je?

De kantine is voor elk bedrijf een belangrijke plek. Het is de omgeving waar het personeel kan ontspannen, maar waar ze ook veel rondlopen en regelmatig eten. Het is daarom belangrijk dat de vloer zowel veilig als hygiënisch is. Een kantinevloer met deze eigenschappen is de gietvloer. In deze blog geven we je de belangrijkste redenen om te kiezen voor een gietvloer in je kantine.

Een gietvloer heeft veel voordelen

Zoals je je kunt voorstellen, hebben kantinevloeren veel te verduren. Er wordt constant op gelopen en tafels en stoelen worden verschoven. Het is geen mooi gezicht voor een bedrijf om krassen op de kantinevloer te hebben. Elk jaar een nieuwe vloer in de kantine leggen is geen doen. Gietvloeren kunnen de oplossing zijn. De voordelen van gietvloeren zijn veelzijdig. Deze vloeren zijn:

  • Vloeistofdicht
  • Verkrijgbaar in glad, licht antislip of grof antislip
  • Onmiddellijk belastbaar
  • Goede bestendigheid tegen chemicaliën
  • Elastisch
  • Scheuroverbruggend
  • Slijtvast

Een gietvloer kost bijna geen tijd

Je maakt je misschien zorgen over de tijd die het kost om een vloer te leggen. Door de unieke werkwijze is een gietvloer binnen één dag gelegd. Bovendien kan de vloer na een paar uur weer worden belast. De kantine kan dus de volgende dag weer volledig worden benut.

Een gietvloer kan op alles worden gestort

De ondergrond van de kantine doet er ook niet zoveel toe. Gietvloeren kunnen over een betonnen vloer, cementdekvloer of tegelvloer worden gestort. Het mooiste is dat de vloeren in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kun je de kantinevloer echt aanpassen aan het bedrijf!

Hoe ziet de kantine van jouw bedrijf eruit?

Enthousiast geworden over een make-over van de kantine van jouw bedrijf? Laat ons weten hoe de kantine eruit ziet! Laat een bericht achter via het contactformulier.

Geef een reactie

Back To Top