skip to Main Content
Het Gemak Van Wasbare Billendoekjes

Het gemak van wasbare billendoekjes

Wasbare billendoekjes | Een makkelijke oplossing!

Wegwerpdoekjes zijn erg makkelijk, maar echt bepaald milieuvriendelijk zijn ze niet. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: wasbare billendoekjes! Deze zachte doekjes zijn gemaakt van fijnere stoffen dan wegwerpdoekjes en zijn daarmee niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor uw kindje. Wegwerpdoekjes mogen dan wel zo gemakkelijk zijn, voor wasbare doekjes geldt dit net zo goed! Lees er hier snel meer over.

Hoe werken ze?

U gebruikte wasbare billendoekjes in combinatie met slechts een paar wegwerpbare doekjes. Veeg de grootste hoeveelheid van de babybips weg met één of twee wegwerpbare doekjes, en stap daarna over op de wasbare billendoekjes. In combinatie met een spray van handwarm water en een speciale olie, zijn de wasbare doekjes perfect in staat om het werk af te maken! Na gebruik gooit u ze, in plaats van in de prullenbak, gewoon in de wasmachine. Even wachten en ze zijn weer klaar voor gebruik!

Goed voor uw portemonnee

Het gemak van deze doekjes zit hem niet alleen in het gebruik, maar ook in de portemonnee. Hoe minder geldzorgen, hoe prettiger het leven. Toch? Over de volledige luierperiode van uw baby kunt u honderden euro’s besparen zodra u kiest voor wasbare billendoekjes. U hoeft voor deze doekjes nu eenmaal niet steeds opnieuw naar de winkel. Eén eenmalige investering, en u bent klaar! Wel zo prettig toch?

Alle voordelen op een rij

Het moge duidelijk zijn dat wasbare billendoekjes beter zijn voor het milieu, voor uw portemonnee én uw gemoedstoestand. U gooit ze na gebruik gewoon even in de wasmachine en klaar is Kees! Zorg ervoor dat u uw wasbare billendoekjes altijd bij een gerenommeerde expert koopt! Dan weet u zeker dat u het beste voor uzelf én uw kind in huis haalt.

Wilt u meer weten over wasbare billendoekjes en andere producten voor uw kind? Stel al uw vragen gerust via het contactformulier. We helpen u met alle plezier verder!

Back To Top