skip to Main Content
Hulp Bij Het Kiezen Van De Vloer Nieuwe Vloer Voor Uw Woning

Hulp bij het kiezen van de vloer nieuwe vloer voor uw woning

Ruim aanbod in vloeren in Zaandam

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe vloer voor uw woning of kantoor. Maar heeft u eigenlijk geen idee van welke soorten vloeren er te koop zijn? In dit blog informeren we u graag over de mogelijkheden in vloeren in Zaandam. Wellicht helpt het u om straks een knoop door te kunnen hakken als u op zoek gaat naar een nieuwe vloer.

Laminaat vloeren

Laminaatvloeren zijn al sinds de jaren 1970 onverminderd populair. Dat heeft natuurlijk te maken de prijs/kwaliteit verhouding en het gemak waarmee u laminaat kunt leggen. Laminaat is ook nog eens te verkrijgen in vele hippe dessins en prints die niet met van een echte houten vloer te onderscheiden zijn. Laminaat is zeer eenvoudig schoon te houden en te onderhouden en als er schade aan de vloer ontstaat zijn de laminaatplanken zeer eenvoudig te vervangen. Een laminaat vloer is dus een zeer voordelige keuze.

Pvc-vloeren

Een vloer in opkomst is de pvc-vloer. Pvc is een afkorting van polyvinylchloride en dus gemaakt van kunststof. De pvc-vloer gaat lang mee en is ook redelijk eenvoudig zelf te leggen. Bovendien kan deze vloer zeer goed tegen een stootje. En ook hierbij geldt dat bij schade (een deel van) de vloer makkelijk te vervangen is. Ook pvc is verkrijgbaar in vele mooie prints. De pvc-vloer is een echte verrijking voor uw woning.

Houten vloer

De houten vloer is de echte klassieker onder de vloeren. Het is een echt natuurproduct. Houten vloeren zijn een zeer duurzame keuze. Eigenlijk kan een houten vloer bij normaal gebruik en wat regulier onderhoud een leven lang mee. De kwaliteit van een houten vloer ziet u zeker wel terug is de aanschafprijs. Die is aanzienlijk hoger dan bij een kunststof vloer.

Gietvloer

Een gietvloer is en vloer die in uw woning wordt gegoten. Het is een nog relatief nieuwe vloervariant. Een gietvloer is waterdicht en zeer goed bestand tegen vlekken. De vloer is verkrijgbaar in vrijwel elk denkbare kleur. Hij kan op vele ondergronden worden aangebracht en heeft een strakke, moderne en robuuste uitstraling. Als u eens wat anders wilt; overweeg dan zeker ook de aanschaf van een hippe gietvloer

Heeft u goede of mindere goed ervaringen met een bepaalde vloersoort? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. We zien uw bericht graag tegemoet.

Geef een reactie

Back To Top