skip to Main Content
Muziek In Horecazaak

Muziek in horecazaak

Goede sfeer in horecazaak

Ben je net een nieuwe horeca onderneming begonnen? Dan wil je natuurlijk een goede sfeer neerzetten. Je kunt dit op verschillende manieren doen en bepaalde dingen combineren. Eén van de belangrijkste onderdelen van een uitstekend restaurant is de muziek die gedraaid wordt. Lees in dit blog waarom muziek cruciaal is voor jouw horeca onderneming.

Voordelen van muziek in de horeca

Goede muziek in jouw horecazaak levert diverse voordelen op. Het is niet alleen goed voor jouw klanten om ze in een fijne sfeer te brengen, het is ook goed voor jouw zaken. Met de juiste muziek in jouw horecazaak kun je rekenen op:

  • Jouw personeel blijft actiever en productiever
  • Een goede sfeer bij jouw gasten
  • Gasten die vaker terugkomen
  • Een positief effect op jouw omzet

Muziek voor de juiste doelgroep

In de horeca zorgen de juiste nummers voor een passende sfeer bij jouw restaurant. Ben je een hippe bar of verkoop je alleen luxe producten? Kies de juiste muziek en jouw doelgroep zal zich vanzelf in jouw horecazaak verzamelen. Met de juiste muziek blijven jouw gasten langer zitten en zullen ze sneller nog een drankje bestellen. Met een feestlocatie, kroeg of club kies je natuurlijk weer heel andere muziek. Er is genoeg keuze! Dus kijk van te voren goed welke doelgroep je binnen wilt halen.

Let op: ga voor rechtenvrije muziek

Er zijn allerlei genres beschikbaar. Van klassieke muziek tot jazz en country. Let er alleen wel op dat je voor rechtenvrije muziek kiest. Dit bespaart je niet alleen 1000 euro per jaar, maar ook flinke boetes. Komt er iemand langs en wordt er muziek gedraaid dat niet rechtenvrij is en betaal je hier ook niet voor? Dan kunnen de boetes hiervoor flink oplopen en dat is natuurlijk zonde van de omzet.

Meer weten over muziek in jouw horecazaak?

Het draaien van de juiste muziek is dus belangrijk voor jou, jouw horecazaak en jouw gasten. Er zitten veel voordelen aan verbonden. Wil je graag meer weten over de voordelen van muziek in jouw horecazaak? Wij beantwoorden jouw vragen graag. Zet ze in dit contactformulier en wij komen graag bij je terug.

Back To Top