skip to Main Content
Schoonloopmat Op Maat Laten Maken

Schoonloopmat op maat laten maken

Houdt uw entree schoon met schoonloopmatten

Bent u de eigenaar van een bedrijf, winkel of restaurant en heeft u genoeg van de vuiligheid die uw klanten onopgemerkt onder de schoenen mee naar binnen nemen? Dan kunt u een schoonloopmat op maat overwegen. Met deze schoonloopmat wordt een zeer groot percentage aan vuiligheid gefilterd. Zo houdt u uw entree schoon. In dit blog zullen wij u meer vertellen over een schoonloopmat op maat laten maken.

De matten bieden ook veiligheid

U kunt de schoonloopmat in verschillende maten en vormen bestellen. Zo past er altijd wel een schoonloopmat bij uw entree. Wist u dat veel schoonmaakbedrijven, vve’s, tankstations, winkelcentra en scholen gebruik maken van deze matten? Het fijne van deze matten is dat niet alleen de vuiligheid wordt tegengehouden, maar ook vocht. Op deze manier voorkomt u dat het bij slecht weer een modderpoel wordt in de entree. Ook voorkomt u vervelende ongelukken, aangezien de matten antislip hebben.

De voordelen van schoonloopmatten

De schoonloopmatten komen dus met diverse voordelen. Wij hebben alle voordelen voor u op een rij gezet:

  • Zeer hoge kwaliteit matten
  • Veilig en betrouwbaar
  • U bespaart op onderhoudskosten
  • Voorkom vervelende ongelukken bij koud weer
  • Matten op maat

Stevige matten voor u

Doordat deze matten van zeer stevig materiaal zijn, kunnen er gemiddeld tot wel 1500 passages per dag plaatsvinden. De matten worden onder andere gemaakt van een combinatie tussen harde en zachte garens.

Meer weten over schoonloopmatten op maat laten maken?

Lijkt u een schoonloopmat op maat laten maken ook zo handig voor uw pand? Wacht dan niet te lang en ga op zoek naar de passende schoonloopmat voor uw restaurant, winkel of woning. Door deze mat zult u merken dat de entree van uw pand schoner blijft. Meer weten over schoonloopmatten op maat? Vul gerust ons contactformulier in.

Geef een reactie

Back To Top