skip to Main Content

Tips voor het creëren van een modern interieur

De basis van een modern interieur

Kom jij online ook de mooiste foto’s tegen van prachtige, strakke kamers? Als jij je interieur een moderne make-over wilt geven die verder gaat dan het simpelweg toevoegen van een aantal accessoires, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je graag een aantal inspirerende tips. We beginnen bij de basis: stoere wandbekleding en stijlvolle natuurlijke vloeren.

Stoere wandbekleding

Bij je modern interieur denk je waarschijnlijk aan een witte, beige of grijze tint op je muur. Deze maak je echter pas helemaal af met een unieke accentmuur van bijvoorbeeld natuursteen. Met deze stoere wandbekleding krijgt je moderne interieur een industriële en stijlvolle uitstraling. Met een aantal unieke aanpassingen kun je hier bovendien je eigen draai aan geven. Kies bijvoorbeeld voor een uniek patroon van natuursteen mozaïek. Omdat geen een steen hetzelfde is, heb jij straks een wand die niemand anders heeft!

Natuurlijke stenen vloeren

Ook kun je deze elementen van natuursteen toepassen in je vloer. Wellicht associeer je de vloer van natuursteen meer met een decoratie voor buiten dan voor binnen. Echter heeft het, net als de stenen wandbekleding, ook een plek in het modern interieur. Door het te combineren met een betonlook en hout doet jouw modern interieur helemaal mee met de laatste trends. Dit geldt bovendien niet alleen voor de woonkamer, want ook in de badkamer kun je mooie stenen elementen toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pebble vloer. Het is heerlijk om met blote voeten over deze kiezels te lopen, wat ze ideaal maakt voor je badkamervloer.

Maak het af met accessoires

Door je stenen wandbekleding en vloer te combineren met een betonlook en hout creëer je in een mum van tijd een prachtig modern interieur. Voeg hier nog wat meubels met stalen of ijzeren accenten aan toe, en de look is compleet. Let er echter wel op dat dit geheel je woning al snel ongezellig en kil aan kan laten voelen. Wees daarom niet bang om te kiezen voor finishing touches aan je interieur van zacht materiaal in felle kleuren. Denk hierbij aan kussens, een tapijt of een mooie stoffen bank. Ook één of twee vintage accessoires zorgen ervoor dat je woning als een thuis aanvoelt, en niet als een showroom.

Bezoek een showroom

Kies jij voor een prachtige natuurlijke stenen vloer of wandbekleding voor het designen van je modern interieur? Let er dan wel op dat dit materiaal altijd uniek is. Een product waar je op internet een foto van hebt gezien ziet er in werkelijkheid dus wellicht wel heel anders uit. Wij raden je dan ook aan om langs te gaan bij de showroom van een officieel verkooppunt van natuurstenen vloeren en wandbekleding. Hier kun jij je bovendien laten inspireren voor je eigen moderne interieur.

Geef een reactie

Back To Top