skip to Main Content

Waarom een muziekcomputer niet in je zaak mag ontbreken

Speel altijd de beste muziek

Heb jij je eigen winkel, horecagelegenheid, sportschool of andere ruimte waar je je klanten en gasten wilt laten genieten van de beste muziek? Dan mag een muziekcomputer zeker niet ontbreken! Hiermee speel je zowel nieuwe als oudere nummers in elk genre, muziek die perfect bij de atmosfeer past dus. Ook is het met zo’n muziekcomputer mogelijk om rechtenvrije muziek af te spelen. Wij hebben de redenen waarom je echt een muziekcomputer in je zaak wilt hebben op een rij gezet!

Toegang tot alle nummers

Met een goede muziekcomputer van hoge kwaliteit (lees; inclusief hoogwaardige muzieksoftware), heb je altijd toegang tot alle nummers. Voor een vast bedrag per maand krijg je met je muziekcomputer toegang tot de software waarin miljoenen nummers verzameld zijn in honderden genres. Met de muziekcomputer maak je eenvoudig je eigen afspeellijst, stel je een planning om bepaalde muziek op een bepaald tijdschrift te spelen en speel je verzoekplaatjes gemakkelijk via je smartphone. Ontbreekt er een nummer dat je graag wilt afspelen? Geef het online door en de volgende werkdag staat het nummer in je muziekcomputer!

Voorkom dure boetes

Wanneer je muziek af wilt spelen in een openbare ruimte, moet je daar Buma en Sena kosten voor betalen. Componisten, tekstschrijvers, uitgeverijen, muzikanten en producten moeten natuurlijk allemaal eerlijk gecompenseerd worden. Voor jou kunnen deze kosten echter flink oplopen. Je kunt besparen door enkel rechtenvrije muziek te spelen. Er zijn leveranciers van muziekcomputers die ook rechtenvrije software aanbieden. Zo speel jij zonder extra kosten en zonder het risico’s op dure boetes toch heerlijke muziek. Rechtenvrije nummers zijn immers al lang niet meer die irritante deuntjes die je wel eens in de lift hoorde, maar echt goede muziek.

24/7 support voor je muziekcomputer

Wanneer je een muziekcomputer van goede kwaliteit koopt, is de kans op storingen erg klein. Toch kan het wel eens gebeuren dat de muziekcomputer niet naar behoren werkt. Omdat je toch weer zo snel mogelijk de beste nummers wilt draaien, is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf met 24/7 service. Zo ben je er zeker van dat een storing aan de muziekcomputer snel opgelost is.

Kies topkwaliteit software

Natuurlijk mag de software bij een muziekcomputer niet ontbreken. Deze software maakt het verschil tussen oude nummers die niemand eigenlijk meer wil luisteren, en de nieuwste hits van dit moment. Onze tip, kies voor een muziekcomputer met software die regelmatig update, zodat jij er zeker van bent dat je met je muziekcomputer altijd toegang hebt tot de beste nummers!

Geef een reactie

Back To Top