skip to Main Content
Cadeaus Om Op Te Sturen Tijdens De Coronacrisis

Cadeaus om op te sturen tijdens de coronacrisis

Met deze aardigheidjes steek je iemand een hart onder de riem

We leven momenteel in een hele vreemde tijd. Ineens blijven we zoveel mogelijk thuis en houden we anderhalve meter afstand tot de mensen om ons heen. De sociale onthouding valt een heleboel mensen best zwaar. Zeker voor ouderen, gehandicapten en mensen die in het ziekenhuis die nu geen bezoek meer mogen ontvangen is dit een moeilijke periode. Wil jij graag iemand een hart onder de riem steken? Dat begrijpen wij bij the project network heel goed. Daarom lees je in dit blog onze tips voor leuke cadeaus die je naar iemand op kunt sturen om diegene op te fleuren.

Een cadeau als welkome afleiding

Is de persoon naar wie jij je cadeau wilt sturen creatief aangelegd? Dan is creatief bezig zijn zeker een welkome afwisseling tijdens de corona-verveling. Stuur daarom eens een Starterpakket Sieraden maken naar ze op. Zo kan de ontvanger zich uren vermaken!

Een cadeau voor de mentale gezondheid

Helaas heeft deze gekke periode over het algemeen geen positieve invloed op de psychische gezondheid van veel Nederlanders. Uit onderzoek is gebleken dat het schrijven in een dagboek kan helpen. Het laat je hartslag en je bloeddruk dalen en je ervaart minder pijn en stress wanneer je aan het schrijven bent.

Een grappig cadeautje

Wat je ook voor cadeau stuurt, uiteindelijk gaat het om het gebaar. Doe eens gek en geef een toiletborstelhouder in de vorm van een kers cadeau! Hiermee tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van degene die je wilt steunen. En iedere keer dat hij deze grappige wc borstel ziet, zal hij weten dat hij er niet alleen voor staat.

Geef een reactie

Back To Top