skip to Main Content
Kerstpakketten Bestellen Voor Minder Dan 15 Euro

Kerstpakketten bestellen voor minder dan 15 euro

’Anti-corona’ kerstpakketten

Het seizoen voor de kerstpakketten is weer losgebarsten. Dit betekent dat er snel kerstpakketten besteld moeten worden voor alle werknemers. Maar hoe doe je dit als je budget niet al te groot is dit jaar, door bijvoorbeeld de situatie met corona? Geen zorgen! Er zijn veel leuke kerstpakketten tot 15 euro? te vinden op het internet. En enkele van deze kerstpakketten sluiten bijvoorbeeld ideaal aan op dit jaar. Er zijn namelijk voor minder dan vijftien euro super leuke ‘anti-corona’ pakketten te bestellen.

’Stay at home’ kerstpakketten

De corona pandemie brengt veel narigheid met zich mee. Maar vanuit al deze nieuwe regels, zoals het moeten thuiswerken en het overschot aan vrije tijd (want ja, waar kun je nu nog heen?) ontstaan de meest briljante en creatieve ideeën. Sommige van deze ideeën zijn ontstaan uit de voorzorg dat iedereen gezond blijft. Kijk bijvoorbeeld naar het Stay at Home-kerstpakket. Dit is een eenpersoons of tweepersoons pakket met de ideale bescherming tijdens de corona pandemie. In dit pakket zit namelijk een mondmasker, handzeep, een heerlijke zakje thee om te relaxen, een potje Sudoku en een gezellig kaarsje om het beste van de omstandigheden te maken. In het tweepersoons kerstpakket is dit aantal verdubbeld, want je moet het toch allemaal eerlijk kunnen delen.

Handgemaakte kerstpakketten

Wat ook enig is zijn de handgemaakte kerstpakketten. Want wat is nu persoonlijker dan wanneer er met veel zorg een pakket speciaal voor jou gemaakt is? Een leuk voorbeeld hiervan is de bekende website Etsy. Hierop verkopen mensen hun handgemaakte producten voor een eerlijke prijs. Ik vind het persoonlijk heel leuk om zelf rond te snuffelen tussen al deze producten en zo gericht een kerstpakket voor iemand te kunnen kopen. En stel dat een bedrijf een handgemaakt product wil voor iedere werknemer. Dan steunt dit bedrijf die (waarschijnlijk) eenmanszaak enorm! Wat vindt je van dit idee? Laat het ons weten via contactformulier.

Geef een reactie

Back To Top