skip to Main Content
Kies In 2020 Voor Maatwerk Kerstpakketten

Kies in 2020 voor maatwerk kerstpakketten

Geef uw personeel een persoonlijk kerstpakket

Het jaar 2020 is pas net over de helft, maar we kunnen nu al zeggen dat dit een jaar wordt dat we niet snel zullen vergeten. Bijna iedereen is in 2020 wel aangetast door de stress die het coronavirus met zich meebracht, ook op de werkvloer. Iedereen moest thuiswerken, werksituaties veranderden en veel bedrijven hebben het financieel flink te verduren gehad. Wij kunnen ons geen beter jaar voorstellen om uw personeel na al deze ellende eens flink te verwennen met een uniek kerstpakket op maat. In dit blog vertellen we hier meer over.

De populariteit van maatwerk kerstpakketten

Het ontvangen van een kerstpakket is altijd een spannend en leuk moment, wat zou de werkgever dit jaar weer voor kerstpakket gekozen hebben? Natuurlijk genieten de meeste mensen van bijvoorbeeld een heerlijk Rituals kerstpakket. Maar door als werkgever te kiezen voor een maatwerk kerstpakket kunt u de inhoud van uw kerstpakket helemaal aansluiten op de wensen en interesses van uw personeel, en dat is natuurlijk extra bijzonder! Houden uw werknemers bijvoorbeeld van sporten, wellness of juist van lekker eten? Kies dan voor een kerstpakket dat hierbij aansluit.

Uw waardering uitspreken met een maatwerk kerstpakket

Met een maatwerk kerstpakket laat u uw personeel in 2020 nog eens extra zien hoezeer u ze waardeert. Ze hebben zich in dit moeilijke jaar immers weer voor de volle 100% ingezet voor uw bedrijf. Met een persoonlijk kerstpresentje maakt u nog eens extra duidelijk hoe dankbaar u hiervoor bent. Dat zullen uw medewerkers absoluut waarderen. Zo sluit u gezamenlijk een veelbewogen jaar af en gaan u en uw werknemers met frisse moed het nieuwe jaar in.

Geef een reactie

Back To Top