skip to Main Content

Eenvoudig contact opnemen met Treatwell!

Contactgegevens vinden

Wilt u graag contact opnemen met Treatwell? Dat betekent nog een hele zoektocht, aangezien de contactgegevens op de site niet eenvoudig te vinden zijn. Het is ons opgevallen dat dit niet alleen zo is bij Treatwell, maar dat veel verschillende bedrijven hun contactgegevens goed verstopt hebben. Gelukkig hebben wij een handige tip voor het eenvoudig vinden van contactgegevens, waardoor u onder andere snel contact kunt opnemen met Treatwell!

De services van Treatwell

Treatwell is een online boekingsplatform voor hair en beauty dat in 2013 opgericht werd. Met hun platform willen zij salons makkelijk toegankelijk maken en boekingen vereenvoudigen. Treatwell is door heel Europa actief en er doen meer dan 20.000 salons aan mee. Het is mogelijk om 24/7 te boeken en er zijn salons met prijzen die passen binnen elk budget. Treatwell is de slimste manier om beauty te boeken. De salons die u op Treatwell vindt, zijn persoonlijk bezocht en geselecteerd door medewerkers. Bovendien kunt u via de site en de handige app reviews zien van andere bezoekers aan het bedrijf.

Wilt u contact opnemen met Treatwell?

Wilt u echter contact opnemen met Treatwell? Dat is weer een heel ander verhaal. Het nummer voor de klantenservice is namelijk niet zo eenvoudig op de site te vinden. Net als veel andere bedrijven willen ze namelijk het aantal belletjes naar de klantenservice beperken. Daarom hebben zij een veelgestelde vragen pagina waar personen op zoek naar de helpdesk eerst op terecht komen. Deze leidt echter naar een andere site, waar de contactgegevens niet op te vinden zijn. Wilt u dus contact opnemen met Treatwell, dan moet u weer terug naar de eigen site navigeren om daar ergens het telefoonnummer te vinden.

Alle contactgegevens op een plek

Zoals u dus ziet is contact opnemen met Treatwell geen eenvoudige opgave. Wij hebben echter een handige tip: Klantenservice Support, een site waar alle contactgegevens verzameld zijn, en waar u deze gemakkelijk kunt vinden. Zo is hoeft u dus geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar de gegevens wanneer u contact met een bedrijf op wil nemen, maar hoeft u slechts de naam van het bedrijf in te vullen. Bovendien vindt u op deze site ook de bedrijfsomschrijving, wat het bedrijf doet en de openingstijden. Wilt u contact opnemen met Treatwell dan weet u dus waar u terecht kunt!

Geef een reactie

Back To Top