skip to Main Content
Kipchassis: De Nieuwste Ontwikkeling In Transport.

Kipchassis: De nieuwste ontwikkeling in transport.

Het gemak van een Kipchassis.

Binnen de transportsector zijn er de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest. Zo is het voor u belangrijk om te weten waar u aan toe bent.  Een kipchassis kan erg voordelig zijn. Stel u bent een bedrijf met vele rijders. De 16 wielen draaien de hele week. Een van de belangrijkste dingen bij container vervoer is het veilig stellen van de goederen. Hierdoor is het belangrijk om de bulkgoederen af te dekken. Juist dit extra laagje bescherming zorgt ervoor dat u zeker kunt zijn van een veilig transport. Toch is het belangrijk om te weten waar u precies behoeft aan heeft. Ten eerste is daar bijvoorbeeld de grote van de container. Ten tweede is het belangrijk om te weten wat voor een goederen u precies vervoerd. Omdat elke klus en opdracht ander is, dient u hier namelijk over na te denken.

voordelen kipchassis voor uw containers.

Een kipchassis is een essentieel onderdeel van elk transport. of U nou een kleine container moet kippen, of een grotere. Er zijn veel verschillende soorten waarmee u in aanraking kunt komen. Toch zijn deze soorten op te delen in drie varianten. Bulkgoederen afdekken? Dat is dus belangrijk bij het gebruik van de volgende soorten :

  • 20ft Kipchassis: Dit is een containerchassis waarmee u 20ft containers kipt.
  • 40ft en 40ft HC kipchassis: Containerchassis waarmee u 40ft en 40ft HC containers kipt.
  • Kip-combi chassis: Deze variant is geschikt om 2x 20ft containers op te plaatsen. Zo is dit extra handig omdat beide containers afzonderlijk en met de deuren open tegen een laad/loskaai kunnen worden gezet. Dit scheelt veel tijd bij het laden en lossen

Waarom een kipchassis?

Een kipchassis scheelt u veel tijd. U wilt bijvoorbeeld niet met tien man staan zweten om al die bulkgoederen uit een auto te slepen. De meest vernieuwende technologie op het gebied van transport zorgt er dus voor dat u binnen de kortste keren laadt en lost. Meer informatie? Kijk dan op deze categorie!

Back To Top