skip to Main Content
Vechten Om Een Laadpaal?

Vechten om een laadpaal?

Redenen om in laadpalen te investeren

Elektrisch rijden is het rijden van de toekomst. Steeds meer mensen stappen over op elektrische auto’s, ook wel groene auto’s genoemd. Elektrische auto’s moeten opgeladen worden. Dit doet u door middel van een laadpaal. Laadpalen zijn overal te installeren. Bij u thuis, bij uw werk of in het openbaar. Toch stijgt het aantal beschikbare laadpalen niet zo hard als het aantal elektrische auto’s op de weg. Dit kan problemen opleveren. We moeten ‘vechten’ om een laadpaal te bemachtigen.

Zijn beschikbare laadpalen schaars?

In begin 2021 was er gemiddeld één laadpaal beschikbaar per 4,6 elektrische auto’s. In 2019 was dit nog één laadpaal voor 2,2 auto’s. Het aantal publieke laadpunten houdt de enorme toename in elektrische auto’s niet bij. Dit kan een probleem worden wanneer er meer en meer elektrische auto’s de weg op komen. De schaarste moet verdwijnen.

Heeft u een laadpaal thuis?

Als u thuis geen oprit heeft, is het moeilijk om een laadpaal thuis te plaatsen. Dit kan een probleem worden in steden waar bijvoorbeeld veel appartementen gevestigd zijn. U moet dan gebruik maken van een publieke laadpaal. Dit is noodzakelijk om de volgende dag met uw auto op pad te kunnen. Wanneer er geen laadpalen beschikbaar zijn, levert dit complicaties.

Investeer in laadpalen!

De oplossing is om meer te investeren in laadpalen. Voor uw bedrijf of organisatie is dit gunstig omdat:

  1. U meer bezoekers trekt, doordat mensen hun auto bij u moeten opladen
  2. U krijgt de volledige kosten van een laadsessie terug
  3. U behaalt concurrentievoordeel door te investeren in de toekomst

Voorkom dat we moeten vechten om laadpalen en ga de schaarste tegen!

Wilt u meer redenen om in laadpalen te investeren? Neem contact op!

Back To Top