skip to Main Content
Beste Aanbod LED Verlichting Bij LED Leverancier ION Industries

Beste aanbod LED verlichting bij LED leverancier ION Industries

LED verlichting van een groothandel

Wanneer de lampen in uw woning of bedrijf wilt vervangen door energiezuinige verlichting, kunt u het beste kiezen voor een speciale LED leverancier. De kwaliteit van LED verlichting in de winkel kan namelijk verschillen. Wanneer u kiest voor een gespecialiseerde LED leverancier, weet u zeker dat u voor topkwaliteit kiest. Wij vertellen er in dit blog meer over.

Waarom u kiest voor LED lampen

Denkt u erover om uw standaard verlichting te vervangen door LED lampen? Dat is een slimme beslissing. U profiteert dan namelijk van een flink aantal voordelen. Die zetten we even handig voor u op een rij:

  • U gaat enorm op uw energiekosten besparen
  • De levensduur van LED lampen is veel langer dan die van andere soorten verlichting
  • Een LED lamp kan van 0 tot 100% dimmen
  • Wanneer u kiest voor LED verlichting in uw bedrijfspand in plaats van TL buizen? Dan zult u geen last meer hebben van flikkerende lampen
  • LED lampen produceren minder warmte dan andere soorten lampen

Voor bedrijven en particulieren

Het is voor zowel particulieren en bedrijven voordelig om hun verlichting te vervangen door LED lampen. Voor beide gaat het namelijk flink besparen op de energierekening. LED verlichting gebruikt namelijk 90 tot 95% van de stroom voor het produceren van licht. Dit in vergelijking met gloeilampen, die slechts 3 tot 9% voor licht gebruiken, en de rest afgeven als warmte. Ook is het voor bedrijven en particulieren makkelijker om te kiezen voor LED lampen, omdat u er heel lang geen omkijken naar heeft. Waar een gloeilamp maar ongeveer 1.000 branduren heeft, een halogeenlamp ongeveer 3.000 branduren en een spaarlamp er tussen de 5.000 en 10.000 heeft, heeft een LED lamp maar liefst 15.000 branduren!

Online bestellen is voordeliger

Maar waarom kiest u nu juist voor een speciale LED leverancier? Die heeft zich gespecialiseerd in slimme, innovatieve oplossingen op het gebied van LED lampen. Dat betekent dat u bij een gespecialiseerde leverancier terecht kunt voor producten van topkwaliteit, maar ook voor slimme en gebruiksvriendelijke oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde dimmers. En dat alles voor een scherpe prijs!

Wilt u de verlichting in huis vervangen door LED, en bent u op zoek naar een LED leverancier? Wij adviseren ION Industries! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geef een reactie

Back To Top