skip to Main Content

De laatste trends op het gebied van vloeren

Vloeren met stijl

Denk je erover om binnenkort een nieuwe vloer te laten leggen? Ga je je inrichting in huis bijvoorbeeld veranderen, of ben je bezig met het bouwen van een nieuw huis? Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je vloeren helemaal ‘on trend’ zijn! Gelukkig kunnen wij je hiermee helpen. Wij zetten namelijk een aantal van de laatste trends op het gebied van vloeren voor je op een rij. Welke stijl je interieur ook is, met onze tips voor de mooiste vloeren tover je je woning om tot een trendy geheel!

Het duurzame pvc

De laatste jaren is het materiaal polyvinylchloride, oftewel pvc, steeds populairder geworden als vloer. Een van de redenen waarom zo veel mensen kiezen voor een vloer van pvc is omdat het een duurzaam materiaal is. Duurzaamheid staat bij steeds meer mensen hoog in het vaandel, ook voor hun vloeren. Vooral vanwege de veelbesproken klimaatverandering. Vloeren van pvc hebben een zeer lange levensduur. Bovendien zijn ze in heel veel verschillende stijlen te krijgen. Zo kun je kiezen voor pvc dat niet van hout te onderscheiden is, dat lijkt op echt natuursteen of zelfs de uitstraling heeft van een betonvloer. Ook zijn pvc-vloeren vochtbestendig en heel makkelijk schoon te houden.

Laminaat in visgraat patroon

Een trend die al jarenlang voortduurt, en nog altijd opnieuw uitgevonden wordt, is het gebruik van het handige laminaat. Laminaat is een van de meest gekozen vloeren van de laatste jaren. Vloeren van laminaat zijn er in verschillende stijlen te krijgen, zoals klassiek, modern en vintage. Hierdoor is het te combineren met de laatste trends. Wat we steeds vaker terug zien komen is de laminaatvloer in visgraatpatroon. Dit geeft het laminaat een zeer luxe uitstraling.

Urban jungle

Ook gaan steeds meer mensen op zoek naar een vloer die past bij de interieurtrend van nu: de urban jungle. Bij deze populaire stijl wordt het interieur gecombineerd met de natuur. Denk aan houten meubels, aardse kleuren en natuurlijk heel veel planten. Voor vloeren wordt dan gekozen voor rustiek hout of vloeren als laminaat of pvc met een houtlook. Deze trend is niet alleen heel mooi, maar ook gezond, want planten filteren de lucht en creëren zo een gezond leefklimaat. Ga jij de vloer trends in je woning toepassen? Kies dan voor laminaat- of pvc-vloeren van topkwaliteit!

Geef een reactie

Back To Top