skip to Main Content

Professionele alcoholtester

De werking van een professionele alcoholtester

Bent u op zoek naar een professionele alcoholtester voor eigen gebruik? Als u een rijbewijs heeft, dan bent u vast wel eens in aanraking gekomen met een alcoholcontrole door de politie. De politie neemt hierbij met professionele alcoholtest apparaten het promillage aan alcohol in uw bloed af. Misschien bent u op zoek naar een professionele alcoholtester voor eigen gebruik, zodat u zelf kunt controleren hoeveel alcohol u in uw bloed heeft. Heel verstandig, want dit kan u hoge boetes besparen. In dit blog vertellen wij u graag meer over de werking van de professionele blaastest. Lees snel verder voor meer informatie.

Eenvoudig in gebruik

Een professionele blaastest kunt u zeer eenvoudig gebruiken. Doorgaans bestaat de test uit een testbuisje met een ballon. Door het testbuisje uit de rand van de ballon te halen, is de eerste stap gezet. Vervolgens blaast u de ballon op en drukt u hierna de uiteinden van het buisje samen. Middels het buisje kunt u lucht blazen in de ballon. Na dit te hebben gedaan, kunt u al binnen enkele minuten het resultaat zien. Als de kristallen rood zijn, wordt het u afgeraden de weg op te gaan. U heeft dan namelijk meer dan 0,5 promille alcohol in uw bloed en dat is niet toegestaan. Gaat u dan wel de weg op, dan kunt u bij een controle voor een dure boete komen te staan. Wilt u het liefst veilig de weg op? Dan is een professionele alcoholtester zeer aan te raden.

De alcoholtester op reis gebruiken

Bent u van plan een professionele blaastest aan te schaffen omdat u op reis gaat? In sommige landen, zoals Frankrijk, is het verplicht deze in de auto te hebben. U hoeft geen boete te betalen als u deze niet bij u heeft, maar het is meer als een middel voor uzelf. Zo kunt u eenvoudig het promillage aan alcohol in uw bloed controleren en weet u of u veilig de weg op kunt. Bij een eventuele controle door de politie weet u dan zeker dat u geen boete krijgt als u onder het percentage van 0,5 promille zit. Heeft u slechts 3 jaar uw rijbewijs? Dan mag u slechts 0,2 promille alcohol in uw bloed hebben.

Schaf een professionele alcoholtester aan

Bent u van plan direct een professionele blaastest aan te schaffen, zodat u altijd weet hoeveel u gedronken heeft en of u de weg op mag? Dan zijn er diverse aanbieders die kwalitatieve alcoholtesten aanbieden. Ga te rade via Google om te kijken welk bedrijf het beste aanbod in huis heeft. Ook voor meer informatie over de blaastest kunt u het betreffende bedrijf benaderen. Wij wensen u veel succes met uw professionele alcoholtester!

Geef een reactie

Back To Top