skip to Main Content

Een tuinhuis op maat in uw eigen tuin

Verfraai uw tuin met een tuinhuis op maat

Heeft u een mooie woning met een ruime tuin en wenst u een tuinhuis op maat te laten realiseren? Denk dan eens over alle verschillende mogelijkheden die er voor u beschikbaar zijn. Er zijn verschillende soorten, maten en kleuren. De meeste zijn tegenwoordig zo gebouwd dat ze lange tijd meegaan en dat ze erg duurzaam zijn. Besef wel dat een tuinhuis geen klein object is, en daarom een eye-catcher in uw tuin zal zijn. De juiste keuze maken qua sfeer is dan ook essentieel.

Sfeervolle toevoeging aan uw tuin

Een tuin met een tuinhuis is een opvallende tuin. Het is daarom een verstandige zet om goed na te denken over welke sfeer u wilt creëren. Met verschillende soorten tuinhuizen zit er gemiddeld genomen wel tenminste een variant bij die het beste in uw tuin past. De verschillen zijn dikwijls enorm. De eerste verschillen ontstaan al in het materiaal. Alhoewel de meeste tuinhuisjes van hout worden gemaakt, wordt niet uitgesloten dat specialisten bij u in de buurt ook andere materialen aanbieden.

De perfecte kleur voor uw tuinhuis op maat

Daarnaast is de kleur een grote factor. Gaat u voor een tuinhuis met witte planken? Dan is het gegarandeerd een opvallend model. Een frisse uitstraling wordt hiermee gecreëerd. Wellicht prefereert u een naturel look door de echte kleur van het hout. Dit geeft in een groene tuin een mooi natuurlijk effect. U kunt ook kiezen voor de chique uitstraling door bijvoorbeeld donkergroen of zwart te gebruiken.

Verschil in vorm

Naast materiaal en kleur is ook de vorm van het tuinhuis considerabel. Zo zijn er tuinhuisjes die vierkant, rond of zeshoekig kunnen zijn. Het is verstandig om deze vorm te laten aansluiten bij de andere vormen in uw tuin. Wat betreft het dak kunt u kiezen voor een plat dak of een puntdak. Bij dit laatste kunt u ook nog kiezen uit een spitse vorm (bij een ronde tuinhuis) of een zadeldak.

Kom in contact met een specialist in de buurt

Zoals u leest: als u een tuinhuis op maat wilt, moet er nog veel gekozen worden. Om u daarbij te helpen, kunt u het beste terugvallen op de specialist bij u in de buurt. Deze kan wellicht zelfs in uw tuin langskomen om u een advies op maat te geven. Wij wensen u veel succes bij de zoektocht naar het tuinhuis op maat dat het beste bij u past.

Back To Top