skip to Main Content

Waterontkalker expert

Waarom een waterontkalker expert inschakelen?

De waterontkalker. Misschien heeft u er al weleens van gehoord, misschien ook niet. Hoe dan ook heeft een waterontkalker meer voordelen dan u wellicht denkt. Een waterontkalker is namelijk niet alleen goed voor uw leidingen, maar ook voor uw smaakpapillen en uw energierekening. In dit blog leest u waarom u een waterontkalker expert in zou moeten schakelen voor een goede waterontkalker.

Schone leidingen

Een waterontkalker zorgt ervoor dat er geen kalk meer in uw water en uw waterleidingen komt. Afhankelijk van het soort waterontkalker dat u koopt, wordt kalk volledig uit uw water gefilterd of de waterontkalker zorgt ervoor dat calcium en magnesium niet meer hechten en zo dus geen kalk meer vormen. Hoe dan ook heeft u nooit meer last van verstopte leidingen. Dat bespaart een hoop onnodige loodgieterkosten.

Geen doffe vaat meer

De afwezigheid van kalk in uw leidingen zorgt ervoor dat uw vaat niet meer aangetast wordt door kalk. U zult dus nooit meer doffe glazen in uw vaatwasser aantreffen. Ook zult u nooit meer kalkaanslag op uw sanitair hebben. Kranen met vieze kalk eraan zijn dus verleden tijd.

Heerlijk zacht water

Water met veel kalk erin wordt ook wel ‘hard water’ genoemd. Door de kalk erin smaakt het water anders en veel mensen ervaren dit als minder lekker. Door een waterontkalker van een gerenommeerde expert, krijgt u heerlijk zacht water uit uw kraan.

Lagere energierekening

Als u veel kalkaanslag in bijvoorbeeld uw vaatwasser of uw waterkoker heeft, moeten deze apparaten harder werken om hun taak naar behoren uit te voeren. Zo moet een waterkoker harder werken omdat deze óók de kalk moet verwarmen. Met een waterontkalker voorkomt u dat en verbruikt u geen nodig energie. Dit is niet alleen goed voor uw energierekening, maar ook nog eens voor het milieu!

Kies voor een expert

Wilt u ook al deze voordelen in huis hebben? Kies dan altijd voor een echte waterontkalker expert voor een goed exemplaar, professionele installatie en kwaliteit.

Heeft u een waterontkalker? Deel uw ervaringen dan via ons contactformulier.

Geef een reactie

Back To Top