skip to Main Content
We Mogen Het Terras Weer Op!

We mogen het terras weer op!

De leukste terrassen van Rotterdam

Nu de temperaturen wat beginnen de stijgen is er niks lekkerders dan buiten zijn. Bijvoorbeeld door lekker met een drankje op een terras in Rotterdam neer te strijken. In dit blog verzamelden wij de leukste tips waar je lekker een drankje kunt doen in Rotterdam. Lees snel verder!

Gastrobar Hartig

Bij Gastrobar Hartig in Rotterdam vind je een gezellig terras met een uitgebreide kaart. Op deze kaart staan de lekkerste gerechten, hapjes en drankjes. Op die kaart staan bijvoorbeeld verschillende soorten wijnen, (speciaal) bieren, likeuren, frisdranken, koffie, thee en natuurlijk cocktails! De huis cocktails van Gastrobar Hartig zijn de Negroni met gin, Martini Rosso en Campari. En de Scroppino van wodka, prosecco en sorbetijs. Begint het wat af te koelen en krijg je meer zin in een warm drankje? Ook de speciale koffie’s van Gastrobar Hartig zijn ten zeerste aan te raden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Spaanse koffie met Tia maria en slagroom, of de Caffè Corretto met grappa? Voor de lekkere trek tijdens het borrelen zijn de luxe borrelplanken charcuterie of kaas een welkome gast.

Mendoza winebar

Deze wijnbar ligt niet bepaald in hartje Rotterdam. Het is daarom verstandig om hier met een taxi naartoe te reizen. Het terras ligt aan de Bergse Voorplas in Hillegersberg en je vindt er naast lekkere wijnen ook allerlei kleine gerechtjes. Dit zorgt ervoor dat je altijd langer blijft dan de bedoeling was. Met die chorizo kroketjes, olijven, nachos en carpaccio hoeven jij en je gezelschap immers geen honger te leiden. Wijnbar Mendoza is ook een fantastische plek om mensen te kijken, het zal je opvallen dat veel mensen er hier in hun ‘zondagse kleding’ bijlopen.

Uitjes in Rotterdam

Wil je graag ook nog wat actie tussen je terrasjes door? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Daarom zetten we graag wat tips voor je op een rij:

  • Vaar mee met de watertaxi. Bestel de taxi per telefoon en laat je afzetten bij één van de 50 steigers in de stad
  • Volg een street art route door Rotterdam. Via de ‘Rewriters app’, vindt je verschillende kunstroutes
  • Bezoek de Euromast en bekijk Rotterdam eens vanaf een ander perspectief

Genoeg te doen in Rotterdam dus, we wensen je alvast heel veel plezier!

Geef een reactie

Back To Top