skip to Main Content
Genieten In Secret Bij Een Hidden Cocktailbar!

Genieten in secret bij een hidden cocktailbar!

Het fenomeen van de secret cocktailbar

Bent u al bekend met het fenomeen van de geheime cocktailbar? Het concept is ontzettend populair, zowel in binnen- als buitenland. Deze geheime cocktailbars zitten verstopt, en zijn slechts toegankelijk voor een selecte doelgroep. En wat als u eenmaal binnen bent? Dan voelt bent u onderdeel van een exclusief gezelschap! Heeft u wel zin in een tasty cocktail nu we langzaamaan weer lekker het terras op kunnen en de bars in mogen? Wij vertellen waar u in Amsterdam moet zijn.

Waar zit zo’n verborgen cocktailbar?

De hidden cocktailbar is natuurlijk, nou ja, hidden! Dit is een zeer effectief marketinginstrument gebleken. Sommige secret cocktailbars maken er een ware speurtocht van om de ingang te vinden. Die zit bijvoorbeeld verstopt achter een geheime deur in een wasserette of een snackbar. In New York is bijvoorbeeld een zeer bekende hidden cocktailbar waar u in de hoek van een hotdogtentje een telefooncel staat. Via de telefoon ontdekt u of er nog plek is, en de geheime wand gaat open. Bij andere verborgen cocktailbars moet u eerst bellen, en dan pas krijgt u het adres. En bij sommige moet u maar net weten waar ze zijn!

Style van de hidden cocktailbar

Het feit dat een secret cocktailbar verstopt zit, is natuurlijk een leuke marketingtruc. Maar het is niet het enige wat dit soort bars zo leuk maakt. Ze hebben namelijk ook nog vaak een aparte style, een echte vibe die past bij zo’n geheime bar. Vaak wordt er gekozen voor de jaren 20 stijl. Hier worden cocktails over het algemeen namelijk al vaak mee geassocieerd. Hier ga je helemaal opgedost naartoe. Maar er zijn ook bars die een andere stijl aanhouden. Daar staan chill vibes centraal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een secret cocktailbar in Amsterdam met delicious classic cocktails, met een trendy oer-Hollandse twist. Maar waar u die kunt vinden…

Geef een reactie

Back To Top