skip to Main Content
Buitengesloten? Dit Moet U Doen!

Buitengesloten? Dit moet u doen!

Buitengesloten, en nu?

Het kan iedereen wel eens overkomen: u staat voor een dichte deur en kunt het huis niet meer in. Buitengesloten worden is erg vervelend! U wilt natuurlijk weer zo snel mogelijk naar binnen. Daarom kunt u het beste met spoed een slotenmaker bellen. Lees er hier meer over. En lees onze tips om in de toekomst te voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan.

U kunt niet meer naar binnen

Bent u de sleutel kwijt? Zoek dan goed zodat u zeker weet dat de sleutel niet toch nog ergens ligt. Het zou zonde zijn om voor niets een slotenmaker te laten komen. Bent u toch echt buitengesloten? Dan moet u met spoed een slotenmaker bellen. Veel slotenmakers zijn 24/7 bereikbaar en kunnen snel ter plaatse zijn. In de tussentijd kunt u vragen of u bij een van uw buren kunt wachten. Blijf in dat geval wel goed bereikbaar en houd goed in de gaten of de slotenmaker eraan komt.

5 tips om buitensluiten te voorkomen

  • Bewaar de sleutel bij uw jas, tas, portemonnee of bij andere spullen die u meeneemt, wanneer u de deur uit gaat. Zo verkleint u de kans dat de sleutels per ongeluk binnen blijven liggen.
  • Hang een slimme sleutelhanger aan uw sleutelbos. Zo hoeft u nooit meer lang te zoeken naar uw sleutel.
  • Bewaar een reservesleutel niet in binnen, maar buiten. Of vraag de buren om de reservesleutel te bewaren.
  • Voorkom dat het slot kapot gaat of dat de sleutel afbreekt door de sloten regelmatig te controleren.
  • Bewaar uw sleutels in een afgesloten tas of jaszak met rits. Zo kunt u de sleutels niet zomaar verliezen.

Heeft u een slotenmaker nodig? Let er dan wel op dat u een professionele slotenmaker benadert! Want helaas zijn er veel oplichters actief in deze branche. Lees daarom ook onze tips voor het vinden van een betrouwbare slotenmaker.

Back To Top