skip to Main Content
De Grootste Bankentrends Van Het Moment

De grootste bankentrends van het moment

Een trendy inrichting

Ben je op zoek naar een nieuw bankstel, maar lukt het je maar niet om een model te vinden dat bij je past? Wij helpen je graag een handje! Wij zetten de grootste bankentrends voor je op een rij. Met onze hulp richt je jouw woning super trendy in. Onze tip om te beginnen is alvast om te kiezen voor een hoekbank. Deze zijn te vinden in de meest stijlvolle woningen, en passen bij elk soort inrichting.

Invloeden van de natuur

Een ware woontrend van dit moment is zeker weten de natuurlijke trend. Dit wordt vooral bereikt door het gebruik van natuursteen op de vloer en tegen de muur, houten accessoires en natuurlijk het plaatsen van heel veel planten in de woonkamer. Maar ook je hoekbank kan ‘meedoen’ aan deze trend. Kies voor een bank in mooie aardetinten, en combineer hem met bijvoorbeeld groene kussens, voor een natuurlijk effect.

Landelijk en industrieel

Al een aantal jaren zijn de landelijke en industriële woontrends super populair. Deze trend is nog steed ‘going strong’. Hou jij van de industriële trend? Kies dan voor een bruin leren model. Voor een iets uniekere touch kun je ook kiezen voor een witte of zandkleurige bank. Landelijke hoekbanken zijn vooral heel robuust. Het gaat dan om grote meubels. Wist je dat je een hoekbank ook in een lounge variant kunt krijgen? Kies voor een stoffen lounge hoekbank, en hij past ongetwijfeld perfect in je landelijke inrichting.

Hoekbank in bruintint

Weet je al welk model bank je wilt hebben, en voor wat voor stof je gaat kiezen, maar twijfel je nog over de kleur? Daar kunnen we een heel simpel antwoord op geven. Tegenwoordig zijn namelijk de banken in bruintinten hartstikke populair. In eerdere jaren waren het vooral de (donker)grijze en zwarte banken, maar die zijn dus vervangen door bruin. Dit geeft een zeer romantisch en modern gevoel aan de woonkamer. Bovendien is bruin goed te combineren met andere kleuren. Perfect dus wanneer je eens wilt afwisselen!

Wil je meer tips voor het inrichten van je huis en tuin? Blijf onze blog dan in de gaten houden! Wij plaatsen regelmatig updates en interessante artikelen.

Geef een reactie

Back To Top