skip to Main Content
Kasten Op Maat

Kasten op maat

Een oude kast dat eigenlijk niet past

Heeft u een kast op uw slaapkamer die eigenlijk helemaal niet goed in de ruimte past en heeft u hierdoor te weinig opbergruimte? Gelukkig kunt u tegenwoordig ook kasten op maat laten maken. Met een kast op maat heeft u een kast dat prachtig bij uw interieur en in de ruimte past. In dit blog gaan we dieper in op de voordelen van kasten op maat.

Kasten op maat: altijd passend

Tijdens het ontwerpproces wordt de ruimte, waar de nieuwe kast in komt te staan, goed opgemeten. Ook wordt er gekeken naar hoe er zoveel mogelijk opbergruimte kan worden toegepast. Met een 3D tekenprogramma wordt de kast ontworpen en kunt u uw wensen doorgeven. Zo heeft u direct een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

De verschillende soorten kasten

Bij een kast op maat bepaalt u hoe de kast eruit gaat komen te zien. Wilt u liever een open kast, een draaideurkast, een schuifwandkast of een inloopkast? Het is allemaal mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat de plek waar de kast komt, ook daadwerkelijk deze kast kan hebben. Aan de hand van de mogelijke ruimte overlegt u samen met de kastenmaker welke type kast het beste past.

Maak de juiste keuze bij nieuwe kast

Let er op dat u altijd voor voldoende opbergruimte kiest. Voldoende opbergruimte is heel belangrijk. Weet u al waar u de kast voor wilt gebruiken? Heeft u veel accessoires, kleding of grotere spullen? Afhankelijk van deze spullen kiest u een type kast uit.

Meer weten over kasten op maat maken?

Er zijn nog veel meer voordelen bij het op maat laten maken van een kast. Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over kasten op maat? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via dit contactformulier. Wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

Geef een reactie

Back To Top