skip to Main Content
Marmer Polijsten? Zo Doe U Dat!

Marmer polijsten? Zo doe u dat!

Het polijsten van marmer

Heeft u in uw woning of bedrijf een prachtige marmer vloer liggen? En weet u niet precies hoe u dit type vloer zo lang mogelijk mooi kan houden? Dan is dit blog van The Project Network over het polijsten van marmer precies wat u zoekt. Wij onderzochten het belang van polijsten voor een marmervloer en wat een professional in natuursteen behandelen voor u kan doen. Lees snel verder over marmer polijsten en ontdek hoe u zo lang mogelijk plezier heeft van uw natuursteenvloer.

Redenen om marmer te polijsten

Als trots bezitter van een marmeren vloer wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk plezier van hebben. Polijsten is dan een zeer goede manier om dit te bewerkstelligen. Door vloeren te polijsten krijgen ze een zeer verfijnde afwerking en ogen ze weer als nieuw. Marmer is soort natuursteen die er prachtig en dat als vloer een leven lang meegaat. Echter kan hij door intensief gebruik langzaam dof worden en krasjes vertonen. Door het marmer te polijsten kan dit effectief worden aangepakt.

Een gladde en egale vloer

De behandelingstechniek polijsten kan niet alleen worden toegepast bij marmer. Het is namelijk ook een veelgebruikte behandeling om kalksteen, travertin, Chinees hardsteen en Belgisch hardsteen te laten glanzen. Wij raden aan om de behandeling uit te laten voeren door een professional die gespecialiseerd is in natuursteen onderhoud. Een gespecialiseerd bedrijf heeft namelijk de juiste kennis en technieken in huis om oneffenheden te verwijderen zonder dat de vloer wordt aangetast. Met de juiste aanpak geniet u straks van een prachtig glanzende en krasloze vloer.

Kies de gewenste glans

Schakelt u een specialist in voor het polijsten van het marmer? Dan bepaalt u vooraf zelf de mate van glans die de vloer krijgt. U ontvangt vooraf meer informatie over de diverse variatiemogelijkheden. Kiest u voor een strak hoogglanzend resultaat of ziet een u liever lichtglanzend marmer? Bespreek vooraf uw wensen. De specialist kan vaak een stukje van uw vloer vast behandelen, zodat u een goed beeld krijgt van het resultaat.

Neem contact met ons op

Wilt u ook uw marmer in een topconditie laten houden en het laten polijsten door een professional? Ga dan op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in natuursteen behandelen en maak een afspraak. Heeft u nog vragen over het onderwerp? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Meer weten over vloeren of andere interieur gerelateerde onderwerpen? Lees dan bijvoorbeeld dit blog over welke vloer bij uw interieur past.

Geef een reactie

Back To Top