skip to Main Content

Dé parel onder de hotspot locaties in Amsterdam-West

Lekkerste pancakes in Amsterdam-West

Op een zonnige ochtend bevonden we ons in Amsterdam-West met een duidelijk doel voor ogen: op zoek naar dé must-try hotspot locatie. En geloof me, die hebben we gevonden! We werden namelijk aangetrokken door de mellow urban vibes en old-scool hip hop van Moak Pancakes. Wat bleek? Daar hing niet alleen een super relaxte sfeer, maar werden ook nog eens heerlijke pannenkoeken geserveerd! Kortom, dit is de ultieme must-try hotspot locatie van Amsterdam-West!

Hier wil je lunchen en ontbijten

Op het menu staan verschillende soorten American pancakes. Het verschil tussen deze pancakes en de ‘gewone’ Hollandse pannenkoek zit hem in het beslag. Hier wordt bakpoeder en baking soda aan toegevoegd (wat veel lekkerder smaakt dan dat het klinkt). Door deze ingrediënten gaat het beslag rijzen, en worden de pancakes extra dik en fluffy. Hoewel het Amerikaanse eten niet bekend staat als gezond, hoef je je daar bij deze hotspot geen zorgen te maken. De pancakes die wij voorgeschoteld kregen bevatten namelijk geen suiker of zout, het beslag is gemaakt van biologisch volkoren tarwebloem meel en biologische karnemelk en de groenten en het fruit dat toegevoegd wordt is heerlijk vers. Bovendien was er ook genoeg keuze voor de veganisten onder ons.

De haute couture pannenkoek

Flinke loonsverhoging gekregen? De loterij gewonnen? Of wat bijzonders te vieren? Bij deze hotspot in Amsterdam-West is de enige echte duurste pannenkoek van Nederland te krijgen! ‘The Golddigger’ bestaat uit drie blauwe bessen pancakes, een dikke bol saffraan pistache ijs (naar geheim recept), gesmolten Ruby chocolade, drie bladgoud blaadjes van 22 karaat goud, vers fruit, noten, eetbare bloemen en meer! Natuurlijk wordt deze haute couture pannenkoek in stijl geserveerd: op een Versace bord met gouden Versace bestek. En wat drink je bij zo’n pannenkoek? Een glas Luc Belaire Rose champagne natuurlijk! Voor €100,- geniet je in stijl van deze pannenkoek. Natuurlijk is er ook genoeg te bestellen voor de ‘gewone burgers’ onder ons.

Kom proeven bij deze hotspot locatie in Amsterdam-West

Wij raden je zeker aan om deze heerlijke pannenkoeken zelf te gaan proeven. Online kun je alvast de menukaart bekijken om een idee te krijgen van de gerechten, maar je kunt natuurlijk ook binnenwandelen en je laten verrassen. Overigens werken ze niet met reserveringen. Wij raden je in ieder geval aan om eens langs te gaan bij deze hotspot locatie in Amsterdam-West!

Geef een reactie

Back To Top