skip to Main Content
Uit Eten In Je Eigen Huis

Uit eten in je eigen huis

Ondersteun ook de horecaondernemers

Nu het coronavirus al bijna een jaar de scepter zwaait in ons land en de horeca voor de tweede is getroffen door een noodzakelijke sluiting, kunnen we niet anders dan horeca-ondernemers steunen. Tenminste dat vinden wij van The Project Network. Zo kun kun je een restaurant steunen door lekker thuis uit eten te gaan door eten te bestellen laten bezorgen of afhalen. Online eten bestellen is eigenlijk heel makkelijk en ook leuk.

Restaurants gesloten? Ga thuis uit eten

In onze vrije tijd maken we maar wat graag van de geneugten van een cafe of restaurant. Daarom vinden wij dat we ze ook moeten steunen nu ze noodgedwongen voor de tweede keer dicht zijn. En ook al halen ze er hun noodzakelijk omzet niet mee binnen; het is belangrijk dat we horecaondernemers laten weten dat we ze niet vergeten. Restaurants zijn misschien dicht, maar je kunt je ze wel steunen door eten bij ze te bestellen en afhalen of laten bezorgen.

Bestel bij het restaurant zelf

Als je lokale horeca wilt steunen, kies er dan ook voor om bij het restaurant zelf te bestellen. Restaurants moeten een bepaald deel van hun inkomsten per bestelling afdragen aan bedrijven als Thuisbezorgd.nl. Daardoor verdienen ze dus minder aan jouw bestelling, terwijl ze die inkomsten nu juist keihard nodig hebben.

Let op je gezondheid en van anderen

Bezorgers van restaurants zien nu zeer veel mensen. Ze moeten hun werk veilig doen. dat is beter voor hen en voor jezelf. Help ze dus een handje mee en respecteer de 1,5 m afstand! Zo kan de bezorger je eten blijven bezorgen en kun jij genieten van thuis uit eten. Eet smakelijk!

Hoe steun jij de horeca? We horen het graag van je. Stuur ons je bericht via het contactformulier hier op de website.

Geef een reactie

Back To Top