skip to Main Content
De Lekkerste Pannenkoeken Recepten

De lekkerste pannenkoeken recepten

Pannenkoek met dadels en geraspte kokos

Sta jij ook zo graag lekker in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen? Dan moet je de heerlijke pannenkoeken recepten in dit blog zeker niet overslaan? Onze favoriet, de pannenkoek met dadels en geraspte kokos, kun je trouwens ook eten bij ons favoriete pannenkoekenrestaurant. Wil je deze proeven? Dan kun je hem gewoon bestellen, neem eens een kijkje op hun site!

Thuis de lekkerste pannenkoeken maken

Nu de horeca gesloten is vanwege het coronavirus, kunnen we helaas niet meer uit eten om te genieten van de lekkerste pannenkoeken. Maar we kunnen nog wel thuis aan de slag om nieuwe pannenkoeken recepten uit te proberen. Op de site van mijn favoriete pannenkoekenrestaurant vond ik een aantal recepten die ik wel graag wil uitproberen. Ik zet ze voor je op een rij!

The Heavy Mama

Dit is een pannenkoek met banaan, walnoten, King Medjoul dadels, geraspte kokos, honing
en gesmolten pindakaas. Deze heerlijke pannenkoek zit dus vol met fruit en noten. Het is zeker een aanrader als je een zoetekauw bent! De kokos, pindakaas en het fruit is een unieke combinatie die je niet vaak tegenkomt in andere pannenkoeken recepten. Daarom wil ik deze zeker gaan proberen. Je maakt deze pannenkoek door simpelweg een pannenkoek te bakken en deze te beleggen met de ingrediënten.

The Mancake

Deze stoere pannenkoek wordt gemaakt met bacon, cheddar kaas, gegrilde uien en maple syrup. Het is het lekkerst als je de bacon eerst even bakt in de pan en daarna het pannenkoekenbeslag er overheen giet. Wanneer de pannenkoek bijna klaar is kun je de cheddar kaas er op leggen en deze laten smelten. In een ander pannetje kun je ondertussen de ui bakken. Ten slotte voeg je de maple syrup toe.

Geef een reactie

Back To Top