skip to Main Content
De Voordelen Van Een Matras Op Maat

De voordelen van een matras op maat

Matras op maat kopen? Dit zijn de voordelen!

Het matras waarop u slaapt is van grote invloed op de kwaliteit van uw nachtrust. In dit blog vertelt The Project Network u daarom graag over de voordelen waar u van profiteert als u een matras op maat van 123 matrasadvies gaat kopen. Lees snel verder!

Perfecte ondersteuning

Een matras op maat is een persoonlijk matras dat helemaal aan uw wensen en uw lichaam wordt aangepast. Dit matras bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Een bodemlaag van koudschuim voor stevigheid en stabiliteit
  • Een middenlaag bestaande uit zones die bestaan uit verschillende materialen. De verschillende zones zorgen voor de perfecte ondersteuning van elk lichaamsdeel
  • De toplaag bestaat uit visco elastisch traagschuim dat zich volledig vormt naar uw lichaam.

Met een persoonlijk matras wordt ieder gedeelte van uw lichaam dus op de optimale manier ondersteund. Zo ligt uw wervelkolom altijd in een natuurlijke positie, hierdoor wordt er tijdens het slapen geen druk uitgeoefend op uw rug, daarmee kunt u rugklachten voorkomen.

Betere nachtrust

Wist u dat u wel een derde van uw leven slapend doorbrengt? Uw nachtrust heeft ook invloed op uw gemoedstoestand overdag, u bent dan prikkelbaar, moe of heeft een verminderd concentratievermogen. Daarnaast kan door een slechte nachtrust ook uw immuunsysteem achteruit gaan waardoor u vatbaarder wordt voor ziektes. Kunt u moeilijk in slaap komen en wordt u regelmatig ‘s nachts wakker? Een persoonlijk matras kan uitkomst bieden! Hiermee voorkomt u namelijk pijnlijke schouders, pijn in uw rug, een doof gevoel in uw armen en een stramme nek.

Een matras op maat kopen

Wilt u graag een matras op maat kopen? Zoek dan eens via internet naar een specialist die bij u thuis langskomt om een uitgebreide slaapanalyse met u uit te voeren.

Geef een reactie

Back To Top