skip to Main Content
Je Neus Corrigeren Met Fillers

Je neus corrigeren met fillers

Niet tevreden over je neus?

Wanneer je niet helemaal tevreden bent over je neus, kan dit een grote impact hebben op je zelfvertrouwen. Je neus heeft immers een centrale positie in je gezicht, en je kunt onzekerheden nauwelijks camoufleren met make-up. Gelukkig kun je je neus laten corrigeren met fillers, om zo tot een vorm te komen die je wel mooi vindt. Door je neus te laten liften kun je weer flink wat zelfvertrouwen terugkrijgen. Wij vertellen er graag meer over.

Correctie met botox

Een correctie van de neus betekende tot nog niet zo lang geleden een volledige chirurgische ingreep. Na zo’n neuslift moest je toch echt minstens 2 weken rust houden. Gelukkig is dat door de huidige technologieën wel anders. Zo kan er in veel gevallen een neuscorrectie uitgevoerd worden met injectabales: botox en andere fillers. Deze ingreep is veel minder heftig, en je bent dan ook veel minder lang uit de running.

Neus rechter maken

De reden dat je je neus wilt laten liften kan zijn omdat je neus krom is, of dat er een deukje of bochel in zit. Het kan dan wenselijk zijn om je neus rechter te laten maken door middel van een neuslift. Een kromme neus, of een neus met een deukje of bochel, ziet er namelijk een stuk groter uit dan dat hij in werkelijkheid is. Door de neusbrug meer glooiend te maken, wordt de bobbel of kromming veel minder zichtbaar. De fillers zorgen dus voor een optische illusie. Deze behandeling moet eens in de zoveel tijd herhaald worden voor blijvende resultaten. Denk je erover om een chirurgische neuscorrectie uit te laten voeren? Dan raden we altijd aan om hem eerst tijdelijk te laten corrigeren met fillers. Zo weet je zeker dat dit ook echt is wat je wil, voor je permanente veranderingen aanbrengt.

Lift van de neuspunt

We hebben het al eerder gehad over verschillende behandelingen om tekenen van ouderdom tegen te gaan. Wist je dat een kromme neus ook het resultaat van veroudering kan zijn? Wanneer je ouder wordt, wordt de neuspunt namelijk door een spiertje naar beneden getrokken. Veel mensen vinden dit niet mooi staan, en kiezen er dan ook voor om de neus te laten liften. Dit is een relatief eenvoudige ingreep. Het enige dat gedaan hoeft te worden om de neus te liften is een prikje botox in de spier!

Geef een reactie

Back To Top