skip to Main Content
LED Armaturen

LED armaturen

LED armaturen in jouw bedrijf

Wil je jouw bedrijfspand opvrolijken of beter verlichten met nieuwe lampen? Kies dan voor LED armaturen. Veel bedrijven maken gebruik van ‘ouderwetse’ TL buizen. Je kunt deze TL buizen beter vervangen door bijvoorbeeld de IP 67 LED armaturen. In dit blog vertellen wij jou meer over het belang van goede LED armaturen. Lees nu snel verder!

Voordelen van LED armaturen

Het hebben van de juiste LED armaturen kan een wereld van verschil maken. Een van de vele voordelen is dat je aanzienlijk op de energiekosten kan besparen. Daarnaast hebben LED armaturen ook een langere levensduur, waar je uiteindelijk een hoop geld door kan besparen. Wist je dat de IP 67 LED lampen geen kwik bevatten? Mocht er een LED armatuur breken, dan weet je dat je geen gevaar loopt. Ook heb je met LED verlichting nooit last van knipperende lampen.

LED lampen beter voor het milieu

Steeds meer bedrijven zorgen ervoor dat ze de juiste spullen aanschaffen die zo min mogelijk hinder geven aan het milieu. Naast dat een bedrijf dat graag wil, voelen klanten zich ook beter bij een bedrijf dat zich serieus bezig houdt met het milieu. Wil je goed zijn voor de aarde en dit ook aan jouw klanten tonen? Dan is het verstandig om de overstap te maken naar LED lampen in al jouw bedrijfspanden. LED lampen gebruiken veel minder energie, zo bespaar je als bedrijf ook veel geld.

Meer weten over LED armaturen?

Wanneer LED lampen worden geproduceerd, komen hier in verhouding minder schadelijke stoffen van vrij in het productieproces. Ook hebben LED lampen minder afval en zitten hier geen schadelijk stoffen in. Een echte win-win situatie dus! Heb je nog vragen over LED armaturen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via dit contactformulier, wij helpen je graag verder.

Geef een reactie

Back To Top