skip to Main Content
Investeren In Een Airco In De Winter? Juist Nu!

Investeren in een airco in de winter? Juist nu!

Het hele jaar door plezier van uw airco

Een airconditioner zorgt in de zomer voor heerlijk koele lucht. Dat weten we allemaal. Maar wist u al dat een airco ook in de winter een heel verstandige investering is? Een airco kan namelijk ook gebruikt worden voor het verwarmen van een ruimte. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is een warmtepomp. Met de combinatie van een airco en een warmtepomp geniet u het hele jaar door van de juiste temperatuur in uw huis of kantoor. Bovendien zorgt een airco voor een gezonde en zuivere lucht. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een airco, juist in de winter!

De airco helpt tegen vocht

In de winter staat vaak de verwarming aan. Dit kan ervoor zorgen voor hoge luchtvochtigheid, omdat warme lucht meer vocht bevat dan koude lucht. Door kort de airco aan te zetten, kunt u vocht uit de lucht onttrekken. Dit voorkomt schimmels en is goed voor de gezondheid.

Energiebesparing door de warmtepomp

Een warmtepomp gebruikt elektriciteit, dus geen gas of andere fossiele brandstof. Hierdoor veroorzaakt u veel minder CO2 uitstoot dan met het gebruik van uw cv-ketel. Bovendien is de warmtepomp ook nog eens een stuk zuiniger. In de winter uw huis verwarmen met de airco is dus niet alleen voordelig voor u, maar ook voor het milieu én voor uw portemonnee! Meer redenen om te investeren in een airco in de winter heeft u toch niet nodig?

U bent er op tijd bij

Door juist nu in de winter te investeren in een airco, weet u zeker dat u ook in de zomer voorzien bent van dit handige apparaat. Wanneer de temperaturen stijgen, stijgt ook de vraag naar airco’s. Leveranciers en monteurs hebben het dan extra druk. Laat daarom nu in de winter alvast een airco installeren. Dan bent u op tijd voorzien voordat de eerste hete dag eraan komt.

Bent u overtuigd en wilt u juist nu in de winter investeren in een airco? Neem dan contact met ons op! We brengen u met alle plezier in contact met een betrouwbare leverancier voor uw airco of warmtepomp.

Geef een reactie

Back To Top