skip to Main Content

Limoncello

Limoncello: meer dan een likeur

Ontdek de mogelijkheden van limoncello

Als u een beetje Italië liefhebber bent, dan bent u bekend met het heerlijke drankje limoncello. Dit typisch Italiaanse drankje is heerlijk verfrissend en wordt gemaakt van citroenlikeur. Maar wist u dat u veel meer kunt met limoncello, dan alleen deze likeur puur drinken? In dit blog vertellen wij u meer over de mogelijkheden van limoncello. Als u houdt van dit drankje raden wij het u zeker aan om verder te lezen.

Zoetwaren gemaakt van limoncello

Limoncello is een zeer populaire likeur. En dat is te begrijpen. Daarom wordt limoncello ook veel in andere producten gebruikt, zoals zoetwaren. Er bestaan bijvoorbeeld limoncello bonbons, limoncello chocolaatjes, maar ook Babà al Limoncello. Babà al limoncello is een beroemde Italiaanse koek. Deze koek is afkomstig uit Napels, gelegen in Zuid-Italië. De zoete koek is samen met de pittige limoncello likeur een overheerlijke combinatie.

Limoncello verwerken in gerechten

U kunt er ook voor kiezen om de likeur zelf in verschillende gerechten te verwerken. Limoncello is bijvoorbeeld heerlijk met de frisse smaak van ijs. En dan raden we het u aan om citroenijs of romig walnotenijs te combineren met limoncello. U weet niet wat u proeft! Maar ook vers fruit smaakt met een toefje slagroom smaakt lekker met een beetje limoncello. Of maak een frisse kwark- of citroentaart waar u limoncello in verwerkt. Kortom: de mogelijkheden zijn enorm.

Populair als geschenk

Limoncello is dus meer dan een likeur. U kunt het verwerken in gerechten, maar ook de lekkerste zoetwaren van kopen. Dit maakt dat limoncello een enorm populair geschenk is. Maak er een mooi pakketje van met diverse limoncello producten en u komt aan met een origineel cadeau waar iedere Italië liefhebber blij van wordt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van limoncello? Laat het ons weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Back To Top