skip to Main Content

Sfeer en karakter rondom uw woning met klassieke lantaarnpalen

Klassieke lantaarnpalen, tijdloze elegantie

Uw tuin is een plek om heerlijk tot rust te komen. Tuinieren, een boek lezen op het terras of een lekker etentje in de avondzon. Om ook in de avonduren van uw tuin te kunnen genieten, is buitenverlichting een uitkomst. Met de juiste verlichting krijgt uw tuin de sfeer die u zoekt. Er zijn behoorlijk veel verschillende stijlen als het om verlichting gaat. Klassieke verlichting is een brede categorie met vele vormen, stijlen en materialen. Bij een speciaalzaak met klassieke buitenverlichting kunt u goed zien wat er allemaal mogelijk is. De klassieke stijl is tijdloos en elegant en past daarom in praktisch iedere tuin en gaat lang mee.

Wat er allemaal mogelijk is met klassieke lantaarnpalen

Lantaarnpalen zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen. Zo zijn er lantaarns met een lamp, maar ook met drie of zelfs vijf lampen. U kunt kiezen voor een jaren 30 lantaarn of een lantaarn met een monumentaal voorkomen. Er is van alles mogelijk met betrekking tot vormgeving, lampenkappen en materiaal. De lampen zijn voorzien van E27 fittingen, waardoor u er een lamp naar wens in kunt draaien. Het is ook mogelijk om uw tuin te voorzien van smart verlichting, of bijvoorbeeld met sensoren. Op die manier bespaart u ook nog op de energierekening.

Ouderwets veel keuze in kleur en materiaal

De klassieke lantaarnpalen zijn ideaal als extra verlichting bij de oprit naar uw huis of om het pad in de achtertuin te verlichten, zodat u de zonnewijzer niet van de sokkel loopt. Met klassieke lantaarnpalen krijgt uw tuin een mooie romantische sfeer. En de keuze in materiaal en kleur is ook nog eens enorm. De lantaarnpalen worden gemaakt van bestendig materiaal, waardoor u jarenlang kan genieten van de verlichting in uw tuin. Fijn dus dat ze tijdloos zijn.

Veiligheid voorop

Het is belangrijk dat u veilig bent in en rondom uw woning. En ook dat u zich veilig voelt. Goede verlichting draagt hieraan bij. Een goed verlichte woning en tuin zijn minder aantrekkelijk voor ongenode gasten zoals inbrekers. Verlichting met sensoren is ook een goede methode om veiligheid te waarborgen en inbrekers af te schrikken.

Speciaalzaak voor uw klassieke lantaarnpalen

Dus, als u op zoek bent naar een manier om uw woning en tuin te sieren en op te laten vallen, dan zijn klassieke lantaarpalen een goede oplossing. Om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is met de juiste verlichting in uw tuin en aan uw woning, kan de specialist u daar alles over vertellen. Door de kennis en ervaring die zij hebben, weten ze precies waar u op moet letten en hoe u de tuin de gewenste sfeer geeft.

Back To Top