skip to Main Content
Gratis Proefbehandeling Natuursteen Vloer?

Gratis proefbehandeling natuursteen vloer?

Maak kennis met de behandeling van natuursteen

Wilt u een gratis proefbehandeling van het reinigen van uw natuursteen vloer uitproberen?
In dit blog vertellen wij u meer over wat deze behandeling inhoudt, welke behandelingen er zijn en waar u hiervoor bij terecht kunt. Lees snel verder voor meer informatie over de gratis proefbehandeling van het reinigen van uw natuursteen vloer!

Proefbehandeling: de soorten behandelingen

Bij een proefbehandeling van uw natuursteen vloer, heeft u doorgaans de keuze uit verschillende soorten behandelingen. Deze behandelingen betreffen: polijsten, kristalliseren, impregneren, afslijpen, schuren en reparatie. Wij lichten de diverse behandelingen hieronder voor u toe.

Polijsten van natuursteen

Kiest u voor het polijsten van uw natuursteen vloer bij uw proefbehandeling, dan maakt u de keuze voor een verfijnde afwerking. Deze behandeling doet uw vloer weer zo goed als nieuw ogen. Ook zorgt deze behandeling voor een langdurig resultaat. Het polijsten van uw vloer is zeer effectief wanneer er na intensief gebruik kleine krasjes zijn ontstaan en de vloer dof geworden is. De vloer wordt hierbij glad en egaal gemaakt, waardoor alle oneffenheden verdwijnen.

Kristalliseren van natuursteen

Kiest u bij uw proefbehandeling voor kristalliseren, dan maakt u de keuze voor een egale glans voor uw vloer en echte bescherming van binnenuit. Heeft u te maken met een doffe vloer met vlekken? Dan maakt deze methode hier snel korte metten mee. De kristallen zullen niet op de steen zelf worden aangebracht, maar in de steen zelf. Dit zorgt voor een prachtig eindresultaat. Kristalliseren kan bij diverse vloeren van natuursteen, zoals Chinees hardsteen, Belgisch hardsteen, travertin, terrazzo en marmer. Hierbij wordt eerst de vloer verwarmd door middel van een lichte en constante wrijving. Dit maakt dat de structuur van de natuursteen zachter zal worden en de poriën van het gesteente zich zullen openen. De kristallen binnen het kristalmiddel zullen worden opgenomen door de vloer, waarna de vloer afkoelt. Bij het afkoelen zal de steen zich sluiten en ondoordringbaar had worden. Het resultaat is een volledig water- en vuilbestendige vloer met een prachtige glans.

Slijpen natuursteen

Is uw vloer beschadigd of heeft deze grove plekken door langdurig gebruik? Kies dan voor afslijpen bij uw proefbehandeling. Wat deze behandeling inhoudt, is dat er gelijkmatig een dunne toplaag van uw vloer weggeslepen wordt. Dit maakt dat er een geheel nieuwe en onbeschadigde toplaag zal ontstaan. Er wordt bij de behandeling gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Denk aan slijpmachines met diverse snelheden en van verschillende groottes. Een professional maakt doorgaans gebruik van hoogwaardige kwaliteit diamant slijpmaterialen.

Impregneren van natuursteen

Kiest u voor het impregneren van uw vloer van graniet of leisteen, dan beschermt u uw vloer blijvend tegen vocht en vuil. Met impregneren geeft u de vloer haar luxueuze uitstraling weer terug en heeft u hier veel langer plezier van.

Schuren van natuursteen

Schuren zorgt ervoor dat krassen en doffe vlekken zo goed als verdwijnen. Door de vloer van krassen te ontdoen, zal er een nieuwe laag van natuursteen ontstaan. Ook zullen door slijp- en schuurwerkzaamheden de oneffenheden tussen de stenen verdwijnen. Zo wordt de vloer weer een mooi geheel. Door het vakkundig schuren van uw vloeren krijgen deze weer haar glans en oorspronkelijke uitstraling terug. De vloer wordt eerst zorgvuldig geschuurd. Hierna zal er een speciaal impregneermiddel in de steen worden aangebracht. Dit middel zal uitzetten, waardoor het vuil niet meer in de toplaag doordringt. Ook vlekken behoren dan tot het verleden. Het fijne is dat u uw meubilair hierbij niet hoeft te verplaatsen.

Natuursteen repareren

Heeft u gaten of scheuren in uw vloeren? Dan kan een reparatie zeker een uitkomst bieden. Uw vloer wordt hierbij zorgvuldig behandeld. Hierdoor oogt deze straks weer zo goed als nieuw. Door middel van speciale technieken wordt de herkenbare glans weer teruggehaald en komt ook het oorspronkelijke kleurcontrast weer terug. Ook de gaten of scheuren zullen hierbij geheel verdwijnen. Niemand ziet nog dat er ooit gaten in uw vloeren hebben gezeten. Sommige bedrijven zijn ertoe in staat om al door middel van foto’s die u hen toestuurt een prijsindicatie te geven voor de reparatie van uw vloeren. De werkzaamheden die bij een reparatie worden uitgevoerd zijn vrij divers. Zo komen onder andere schuren, polijsten, afslijpen, kristalliseren en impregneren aan de orde. Het resultaat is een duurzame en prachtige vloer.

Gratis proefbehandeling? Bel de specialist!

Wilt u ook een gratis proefbehandeling voor uw natuursteen vloer? Zoek eens in Google. Hier kunt u vast wel een specialist vinden die u een gratis proefbehandeling kan aanbieden. Hierbij wordt een specifieke behandeling op uw vloer toegepast, waar wij u middels dit blog over hebben geïnformeerd. Met een specialist profiteert u van echt vakwerk en een stralende vloer die nog jarenlang meegaat. Direct een gratis proefbehandeling laten toepassen? Bel een specialist!

Geef een reactie

Back To Top