skip to Main Content
Welke Vloer Past Bij Uw Interieur?

Welke vloer past bij uw interieur?

Vloeren uitkiezen: geen gemakkelijke taak

Bent u op zoek naar dé perfecte vloer die precies past bij uw interieur? Er zijn ontzettend veel vloeren verkrijgbaar in Amsterdam. Eerder schreven wij al over de laatste trends op het gebied van vloeren. In dit blog helpen wij u graag met het kiezen van een vloer die past bij uw interieur.

Landelijk interieur

Het landelijke interieur laat zich kenmerken door een romantische en dromerige sfeer. U creëert deze stijl door te kiezen voor een combinatie van robuuste en brocante meubels. Kies voor comfortabele meubels in lichte kleuren in combinatie met natuurlijke materialen. Deze stijl gaat perfect samen met een rustieke houten vloer waarin de noesten en barsten nog zichtbaar zijn.

Urban jungle

De urban jungle ontstaat door een industrieel interieur te combineren met een heleboel planten. En dan bedoelen we niet een plantje hier en daar. Het woord jungle is in deze term geen understatement. Ook in deze trend wordt gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen zoals bamboe, linnen en hout. Door te kiezen voor schilderijen en kussentjes met prints van bloemen en planten maakt u het geheel helemaal af. Qua vloeren kunt u twee kanten op: industrieel of rustiek. Kies daarom voor een houten vloer of ga bijvoorbeeld voor een vinyl vloer met een betonlook!

Scandinavisch interieur

Ook het Scandinavische interieur is alweer een hele tijd een trend in Nederland. Deze stijl herkent u aan de oase van rust die wordt gecreëerd met veel ruimte, warmte en gezellige woonaccessoires zoals schapenvachtjes en kaarsen. Het interieur is minimalistisch, maar de meubels zijn van hoge kwaliteit en erg comfortabel. Er wordt veel gebruik gemaakt van witte kleuren in combinatie met een mooi vloerkleed en Scandinavische kunst aan de muren. Ook wat betreft de vloer is het bij een Scandinavisch interieur mooi om voor een lichte kleur te kiezen. Bijvoorbeeld een visgraat parket met een white wash.

Geef een reactie

Back To Top