skip to Main Content
Doe Een Darmparasieten Test Bij Pijnlijke Darmklachten

Doe een darmparasieten test bij pijnlijke darmklachten

Wanneer een darmparasieten test laten doen?

Mensen die pijnlijke buikklachten hebben of die last hebben van diarree of winderigheid, wijten dat vaak aan ’iets verkeerds gegeten hebben’ of een zogenaamd virus. Maar wist u dat darmparasieten meestal de grote veroorzakers zijn vele darmgerelateerde klachten. Het doen van een darmparasieten test kan antwoord geven op pijnlijke buikklachten. U leest er hier meer over.

Heeft u darmparasieten?

Heeft u darmklachten en of andere pijnlijke buikklachten? Om zeker te weten of uw darmklachten worden veroorzaakt door een darmparasiet, kunt u een darmparasieten test doen. Darmparasieten kunt u ook herkennen aan één of meerdere van de onderstaande symptomen. :

  • Buikkrampen of buikpijn
  • Stinkende, brijachtige, ontlasting met onverteerd voedsel, plakkerige ontlasting of een wisselend ontlastingspatroon met verhoogde aandrang
  • Winderigheid, misselijkheid of een opgezette buik
  • Vermoeidheid en/of slaapproblemen

Darmparasieten zorgen vaak voor darmklachten die vrij plotseling opkomen. Heeft u hinder van één van bovenstaande symptomen? Doe dan zeker een darmparasieten test.

Wat is een darmparasiet?

Een parasiet is een organisme dat zich hecht aan zijn ‘gastheer’ of ‘gastvrouw’. U wordt als voedselbron gebruikt om te kunnen overleven. Parasieten kunnen wormen of eencelligen zijn. U kunt met een darmparasiet besmet raken wanneer u in contact komt met de ontlasting van een andere persoon, bijvoorbeeld op het toilet of bij het verschonen van een baby.

Snel diagnose met een darmparasieten test

De enige manier om de aanwezigheid van een darmparasiet op te sporen is het doen van een darmparasieten test. Vanwege de besmettelijkheid is het belangrijk om niet alleen uzelf, maar ook uw hele gezin te onderzoeken. Vermoedt u de aanwezigheid van een darmparasiet bij uzelf of uw gezinsleden? Bestel dan snel een darmparasieten test! Klik op bijgaande link voor info over darmparasieten test, of het bestellen van een darmparasieten test.

Wat zijn uw ervaringen met het opsporen van darmklachten? Deel uw ervaringen met ons via het online contactformulier.

Geef een reactie

Back To Top