skip to Main Content

Laserontharing in Amsterdam en Rotterdam

Weg met ongewenste haargroei!

Heeft u veel last van ongewenste haargroei op vervelende plekken? Of groeit uw haar erg snel en moet u zich vaak scheren? Dan snappen wij wel dat u van uw ongewenste haargroei verlost wilt worden. Overmatige haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn, zoals in het gezicht en op armen en benen. Definitieve laserontharing is dé oplossing voor ongewenste haargroei. Het werkt snel en is zeer effectief. Met slechts een paar behandelingen bent u haarvrij op een verantwoorde en pijnloze manier. Kies voor definitieve laserontharing in Amsterdam en Rotterdam voor een gespecialiseerde kliniek.

Waarom kiezen voor laserontharing?

Ongewenste haargroei is voor zowel mannen als vrouwen een vervelend probleem. Veel mensen worden hierdoor erg onzeker, omdat ze het idee hebben dat iedereen het kan zien. En in sommige gevallen is dat ook zo. Scheren, epileren, harsen of waxen is vaak een tijdelijke oplossing. Met diode-lasertechnologie is het mogelijk om haargroei definitief te reduceren. Let wel: laserontharing is niet gratis! Bedenk dus vooraf of het die investring waard is. Wij geven u hieronder een aantal redenen om te kiezen voor laserontharing.

Vrijwel nooit meer scheren, harsen of epileren

Bent u het veelvuldig scheren van uw benen, oksels en bikinilijn zat? Dan is het een hele opluchting als u zich daar vrijwel niet meer druk over hoeft te maken. We zeggen ‘vrijwel’, omdat 100% ontharen niet mogelijk is. Er blijven na laserontharing altijd wat haartjes over. Maar voor de meeste mensen is dit als grote winst!

Geen ingegroeide haren meer

Ingegroeide haren is voor velen ook reden om te kiezen voor laserontharing. Ingegroeide haren veroorzaken ontsteking, jeuk, pijn en soms verkleuring of littekenvorming in de huid. Na laserontharing zijn er vrijwel geen haren meer over die kunnen ingroeien.

Egale en zachte huid

Door ingegroeide haren kan uw huid ruw aanvoelen, of zelfs kleurverschillen vertonen. Zeker als u donkere haren heeft. Na laserontharing ziet de huid er weer egaal uit en voelt deze ook zachter aan.

U kunt zich makkelijker in het openbaar vertonen

Heeft u teveel haar op vervelende plekken? Dan gaat u wellicht niet spontaan even naar het zwembad of het strand. Na laserontharing hoeft u zich daar niet meer druk over te maken. De paar haartjes die nog wel overblijven zijn in het openbaar alleen nog maar met een vergrootglas te vinden. U heeft dus altijd de perfecte oksels, bikinilijn en/of benen.

Meer zelfvertrouwen

Als uw haar maar goed zit, zeggen ze in de meeste gevallen. Die vlieger gaat voor u natuurlijk niet op. U voelt zich pas echt lekker als uw overtollige haar niet meer zichtbaar is! Na laserontharing zit u ongetwijfeld lekker in uw vel en straalt daardoor ook meer zelfvertrouwen uit. Is het u dat waard? Dan adviseren wij u om te kiezen voor een laserontharing.

Geef een reactie

Back To Top