skip to Main Content

Last van slaapproblemen? Vind het juiste matras!

Voorkom slaapproblemen met een goed matras

Veel mensen in Nederland hebben last van slaapproblemen. Naarmate u ouder wordt, heeft u minder slaap nodig. Dit betekent echter niet dat u slechter hoeft te slapen. Slaapproblemen worden vaak weggewuifd door senioren. Men gaat ervan uit dat dit bij het ouder worden hoort. Als oplossing wordt regelmatig een slaappil aangeraden. Gelukkig is er een oplossing voor uw slaapproblemen die veel gezonder en eenvoudiger is. U kiest gewoon voor een speciaal matras voor slaapproblemen. Wilt u meer te weten komen over de invloed van een matras op uw lichaam? Lees dan dit blog!

slaapproblemen? kies het juiste matras

Slaapproblemen door een te hard matras

Heeft u last van slaapproblemen? Dan uit zich dat in verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld last hebben van:

  • Hoofdpijn
  • Onrustig slapen
  • Onrustige benen
  • Niet in slaap komen
  • Een doof en tintelend gevoel in uw armen of benen

Deze problemen worden vaak veroorzaakt door een te hard matras. Uw matras bevat bijvoorbeeld ijzeren veren. Deze veren zorgen voor druk op uw heupen en onderrug. IJzer wil namelijk altijd zo snel mogelijk weer naar boven en drukt daarom op uw lichaam. Dit zorgt ervoor dat u lang blijft draaien, totdat u een fijne manier om te liggen heeft gevonden. Het probleem van een hard matras is echter dat de druk van het ijzer steeds weer blijft terugkomen. Op deze manier ligt u na een tijdje niet meer lekker en begint u weer met draaien.

Persoonlijk matras op maat

Slecht slapen heeft een grote invloed op het dagelijks leven. Deze invloed wordt regelmatig onderschat. U heeft een vermoeid gevoel, bent prikkelbaarder en minder vrolijk en kunt zich minder goed concentreren. Maar wist u ook dat een slechte nachtrust invloed heeft op uw immuunsysteem? Slecht slapen maakt u namelijk vatbaarder voor ziektes en infecties. Een langdurig slaapprobleem kan zelfs leiden tot gezondheidsklachten als een hoge bloeddruk, depressiviteit, een beroerte, diabetes type 2, een onregelmatige hartslag en hartfalen. Dus slaapt u nog op een hard matras? En heeft u last van slaapproblemen? Dan is het belangrijk dat u hier zo snel mogelijk iets aan doet.

Kies voor een matras voor slaapproblemen

De oplossing voor uw slaapproblemen is een matras dat speciaal voor mensen met slaapproblemen is gemaakt. Dit type matras is drukverlagend, waardoor u snel fijn ligt en in slaap kunt vallen. Een specialist in matrassen en slaapproblemen, voert een analyse uit en kan zo het perfecte matras voor u samenstellen. Neem daarom snel contact op met een matras specialist bij u in de buurt en ontdek wat een goed matras voor uw nachtrust kan doen.

Geef een reactie

Back To Top