skip to Main Content
Mooiere Huid? Ga Voor Een TCA Peeling!

Mooiere huid? Ga voor een TCA peeling!

Een TCA peeling iets voor jou?

Wil jij graag een mooiere huid met minder oneffenheden? Dan is een TCA peeling misschien wel wat voor jou! Wij vertellen je graag wat een TCA peeling precies is en waar het vooral voor gebruikt wordt.

Wat is een TCA peeling?

Naast het volgen van een gezond dieet zijn er nog andere dingen die je kunt doen om een mooie huid te krijgen, zoals een TCA peeling. Een trichloorazijnzuur (TCA) peeling is een chemische peeling die in verschillende dieptes van de huid toegepast kan worden. Bij een peeling wordt er een laagje van de huid afgepeld. Een TCA peeling kan op verschillende huid dieptes worden uitgevoerd. Maar, dieper is niet altijd beter! Je huidtype en eventuele huidaandoening bepaalt welke diepte voor jou het meest geschikt is.

Voor wie is een TCA peeling geschikt?

Een TCA peeling is een veilige procedure die voor iedere huid geschikt is. Het helpt vooral bij:

  • Een vermoeide huid met een doffe uitstraling
  • Duidelijk aanwezige pigmentvlekken
  • Een huid met een grove en onregelmatige structuur
  • Zichtbare tekenen van zonneschade zoals lijntjes en vlekken
  • Als opfrisbeurt voor een slappe en verouderde huid
  • Ter bevordering van intensief herstel na (acne) littekens

Het resultaat van een TCA peeling

Je zult al snel merken dat de resultaten van een TCA peeling veel langduriger zijn dan van andere schoonheidsbehandelingen. Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht en de huid krijgt een frissere uitstraling. Zo werkt deze peeling dus probleemoplossend voor iedereen die de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil verminderen. Vooral op het gezicht, decolleté en de handen geeft de TCA peeling een prachtig resultaat.

Geef een reactie

Back To Top