skip to Main Content
Planten Op Wieltjes

Planten op wieltjes

Het belang van kamerplanten

Planten zijn fantastisch om in huis te hebben. Ze fleuren de boel op en zijn daarnaast ook nog eens goed voor onze gezondheid. Planten zetten namelijk koolstofdioxide om in zuurstof. Ook is gebleken dat kamerplanten de lucht zuiveren op giftige stoffen zoals benzeen, xyleen, tolueen, formaldehyde, trichloorethyleen en ammonia. En daarnaast verhogen ze ook de luchtvochtigheid in huis. Maar ook mentaal kunnen kamerplanten veel voor je doen. Een klein stukje groen maakt ons al snel gelukkig. Hoe meer planten, hoe beter. Helaas kan een grote plant in een klein huis al snel in de weg staan. Gelukkig kun je nu ook planten op wieltjes bestellen. Wij vertellen je hier meer over in dit blog.

Haal groen in huis

De kans is groot dat je het wel prima vindt dat planten zulke voordelen hebben voor jouw gezondheid en dat je het belangrijker vindt dat jouw woning er gewoon goed en gezellig uit ziet. Ook dan zijn kamerplanten niet weg te denken! Door een grote plant neer te zetten haal je veel groen in huis. Zo verander je een saaie muur in één keer naar een groene hoek waar je graag bent. Zet hier bijvoorbeeld een luie stoel en een lamp naast en je hebt de ideale plek om lekker een boek te lezen. Maar wat als deze grote plant daar niet altijd even handig staat? Dan kun je ook een planttrolley aanschaffen.

De planttrolley: lekker makkelijk

Met een planttrolley zet je de grote plant daar waar je wil. Heb je visite over de vloer? Dan kun je de plant makkelijk naar een plek rijden zonder dat het jouw rug kost of dat het de plant beschadigd. Want zeg nu zelf, elke keer een zware plant moeten optillen met een zware pot, daar zit je echt niet op te wachten. Zeker wanneer je een hogere leeftijd hebt. Met de planttrolley hoef jij je hier geen zorgen over te maken, je schuift de plant simpelweg opzij zonder hier veel moeite voor te doen.

Meer weten over plan op wieltjes?

Lijkt je een plant op wieltjes ook zo ideaal voor in huis? Wacht dan niet langer en bestel jouw planttrolley vandaag nog! De planttrolley is makkelijk te bestellen bij jouw tuincentrum. Wil je liever nog wat meer informatie over de planttrolley? Je kunt ons jouw vragen mailen via dit contactformulier.

Back To Top