skip to Main Content
In Capelle Aan Den IJssel Een Loodgieter Nodig?

In Capelle aan den IJssel een loodgieter nodig?

Een loodgieter inschakelen

Loodgieters; we hopen dat we ze niet te vaak hoeven te bellen, maar we zijn maar wat blij dat ze er zijn! Problemen met de riolering, de afvoer of het doucheputje kunnen we nou eenmaal niet zo snel zelf oplossen. Het is wel van belang dat dergelijke problemen zo snel mogelijk verholpen worden. Maar bij welke problemen kunt u eigenlijk met spoed een loodgieter inschakelen? Wij zetten ze voor u op een rijtje!

Verstopte afvoer

Loopt uw wc, douche of gootsteen in Capelle aan den IJssel niet meer goed door? Dan kunt u de leiding laten ontstoppen door een loodgieter. Ga niet zelf aan de slag met ontstoppingsmiddel, want dat zal uw leidingwerk op de lange termijn alleen maar beschadigen.

Rioolvliegjes

U moet ook een loodgieter inschakelen wanneer u in Capelle aan den IJssel last heeft van rioolvliegjes. Dit zijn kleine zwarte vliegjes. Hun aanwezigheid gaat vaak gepaard met een onaangename geur en een lekkage van uw leidingen. Wacht daarom niet te lang en laat rioolvliegjes meteen bestrijden. De loodgieter zal dan ook meteen de lekkage verhelpen.

Onderhoud van de boiler en cv-ketel

Een loodgieter is niet alleen opgeleid om aan de riolering te werken. Hij kan u ook helpen bij problemen met uw boiler en of cv-ketel.

Lekkage

Lekkages zijn zonde voor uw portemonnee, maar zijn ook slecht voor uw pand. Een lekkage kan veel waterschade geven, zeker wanneer het water in het hout trekt. Heeft u een lekkage ontdekt? Dan kunt u met spoed een loodgieter bellen.

Heeft u op dit moment last van een van deze problemen? Dan kunt u dus maar beter zo snel mogelijk een loodgieter bellen. Kies bijvoorbeeld voor deze betrouwbare en ervaren loodgieter in Capelle aan den IJssel.

Back To Top